Hverdagsliv

ÅRET DER GIK // TILBAGEBLIK PÅ 2015

1. januar 2016

Kære alle sammen, jeg håber, at I er kommet ind i det nye år på bedst tænkelig vis – og uden alt for mange tømmermænd 😉 

For mig er årets første dag altid fyldt med en sær eufori. Det der med at vide, at det forgangne år definitivt er forbi og der forude venter lutter blanke sider, klar til at blive fyldt ud med oplevelser, erfaringer og minder – den følelse er ganske særlig. 

2015 har været begivenhedsrigt på så mange områder, og jeg har svært ved at forestille mig, at 2016 kan toppe det.

Mens de sidste måneder har 2015 har været lidt overvældende, så startede året i et mere roligt tempo. Jeg færdiggjorde min praktik hos Help, men kunne heldigvis fortsætte i et studiejob samme sted, mens jeg tog mit sidste fag på CBS. Det var også i januar, at jeg tog de første spæde specialeskridt, men dog ikke mere dedikeret, end at vi i slutningen af januar sneg os til et par dages getaway på Ystad Saltsjöbad, hvilket i den grad var månedens højdepunkt. Vi skal tilbage igen til februar, og jeg kan næsten ikke vente. 

I februar skulle der ske noget nyt, og jeg lod mit lange hår falde til fordel for en page. Nogenlunde samme frisure som jeg tidligere på ugen vendte tilbage til, som I måske også har set på instagram

IMG_6157

Foråret og den tidlige sommer bød på tre fantastiske ferier; både Florida og Amsterdam kunne streges fra listen, ligesom det også blev til et genbesøg i favoritten London, hvor vi med denne dining guide spiste os igennem byen. Rejser er den rene lykkefølelse for mig, og jeg håber i den grad, at kunne rejse endnu mere i 2016 og gerne til steder, jeg ikke har været før. Bali, Istanbul og Los Angeles står i år ret højt på listen.

Sommeren herhjemme glimrede ved sit fravær. Vi var dog optagede af noget ganske andet. I slutningen af juni skrev vi nemlig under på købsaftalen til vores drømmelejlighedog al tid og kræfter blev sat ind på at planlægge den kommende renovering samt salget af vores daværende lejlighed.

IMG_6039

I august overtog vi så nøglerne til lejligheden og den helt store istandsættelse gik igang. I var mange der var nysgerrige på forløbet, så jeg delte undervejs lidt billeder og film fra byggepladsen. Samtidig med arbejdet i lejligheden, var der også lige et speciale, der skulle skrives færdigt. Og det føltes fuldstændig fantastisk da vi den 28. august afleverede speciale og samme dag kunne flytte de første ting ind i lejligheden.

August føltes på en og samme tid som den længste og korteste måned nogensinde, og da september meldte sin ankomst trængte både Mads og jeg i den grad til at afbræk fra det hele, for igen at kunne trække vejret helt ned i maven ovenpå et par intense måneder. Vi satte derfor kurs mod Barcelona og udsigten til sol, strand og sangria. Jeg fejrede min 27 års fødselsdag på stranden og vendte derefter hjem til de sidste 14 dage som studerende inden specialeforsvaret og enden på 2o års skoleliv. 

IMG_6392

Heldigvis gik specialeforsvaret over al forventning og selvom jeg på det tidspunkt ikke vidste, hvad der ventede mig på det anden side af studielivet, så var jeg lykkelig helt ned i maven, da jeg for første gang gik på weekend som færdiguddannet. 

Ikke at vide, hvad der venter mig, har desværre aldrig været min rigtig stærke side, så jeg var lidt spændt på, hvordan jeg ville takle usikkerheden omkring min jobsituation. Det nåede dog aldrig at blive aktuelt, da jeg knap to uger inde i oktober, blev tilbudt jobbet som nordisk PR Manager i momondo. Det krævede ikke den store betænkningstid at takke ja til den mulighed og i slutningen af oktober, havde jeg min første dag i mit nye voksenliv.

De mange omvæltninger omkring mig, fik mig også til at reflektere over bloggen og det sted den var i forhold til mig. Mit tidligere blogalias infashionwebelieve føltes pludselig trangt og fjernt, og jeg kom frem til, at vi var vokset fra hinanden. I midten af november så merimeri.dk derfor dagens lys. Mit nye hjertebarn, som I heldigvis har taget afsindigt pænt imod. 

December gik med at finde mig til rette i min nye voksentilværelse. Det har været en kæmpe omvæltning at gå fra studielivet til fuldtidsjob med alt hver der hører til af work-life balance, og selvom alt stadig er nyt og enormt udfordrende, så føler jeg, at jeg er det helt rigtige sted.

Og at være på det rette sted lige nu og her, må være det bedste udgangspunkt for et fantastisk 2016.

Glædelig nyt år venner. Må I alle få et berigende et af slagsen. 

 • Reply
  Lullumut
  1. januar 2016 at 16:04

  Jeg må også tilslutte mig, at det har været et meget begivenhedsrigt år for dig 🙂 Jeg nyder at følge med her på bloggen og glæder mig til fortsat at følge dig i 2016 <3

  • Reply
   infashionwebelieve
   1. januar 2016 at 18:38

   Jeg har i hvert fald ikke kedet mig 😉 Det gør heller ikke noget, hvis der bliver lidt mere ro til alting i 2016!
   Og tak kære du – jeg er mere end glad for, du læser med! :147:

 • Reply
  Karina
  1. januar 2016 at 18:32

  Godt nytår søde 😉

  • Reply
   infashionwebelieve
   1. januar 2016 at 18:37

   I lige måde søde du!

 • Reply
  Ida
  2. januar 2016 at 10:02

  Det er så mange gode ting du har oplevet i 2015, med udfordringer, af den gode slags med stor lys i enden 🙂
  Ligesom Louise, nyder jeg også at læse med på bloggen <3

  • Reply
   infashionwebelieve
   2. januar 2016 at 16:09

   Absolut, og der er ikke en eneste af tingene jeg ville have været foruden. Håber, at også 2016 bliver af den begivenhedsrige slags – dog må store ting gerne sprede sig lidt mere ud over året 😉
   Glæder mig til at have dig med her på bloggen også det kommende år <3

Kommenter