Rejser & rejseguides

2016 PLANER // REJSEDRØMME

4. januar 2016

travel-plansVi taler rigtig meget om rejser herhjemme for tiden, og vi drømmer begge om, at rejse endnu mere i 2016. Det lyder som en floskel, men det gør os virkelig til mere rige mennesker og bedre kærester at opleve verden sammen, og selvom det kan være dyrt at rejse, så er det ikke en prioritet vi ville være foruden.

Vi har efterhånden været igennem de fleste af de klassiske favoritdestinationer; Berlin, Paris, London, Barcelona, Mallorca, New York, Miami, og hver og en har været fantastiske ferier. I 2016 vil vi dog gerne ændre ferieretningen lidt. Udfordre os selv i vores konformitet. Der er noget trygt og velkendt ved at tage til populære destinationer, men det er også begrænset, hvor meget horisonten udvides. Og det vil vi gerne. Udvide vores horisonter. Blive klogere på verden. Også den del af verden som er fjern fra vores vestlige.

Derfor har vi planer om at bruge påskeferien i år et varmt og lidt mere eksotisk sted end de kanariske øer, som ellers kunne have været oplagte valg. Bali, Kap Verde eller Sri Lanka står højt på ønskelisten, og vi håber, at kunne beslutte os i løbet af januar, så vi kan få bestilt flybilletter i nogenlunde god tid. Er der mon nogle af jer, der har været nogle af stederne og kan dele gode erfaringer derfra?

 • Reply
  Katrine Guldbæk
  4. januar 2016 at 10:42

  Jeg har ikke været nogen af stederne, men det kunne jeg vildt godt tænke mig :D. Gad i det hele taget godt ud at rejse i 2016, men tror det bliver 2017, hvor jeg gerne vil ud at rejse i et par måneder 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   5. januar 2016 at 9:56

   Dét lyder også som en fantastisk ting at have i vente. Jeg har aldrig før været ude at rejse i længere tid, men tror, at det er en stor oplevelse, og jeg håber virkelig at få anledning til det engang.

 • Reply
  Ida
  4. januar 2016 at 13:25

  Jeg har ikke været nogle af stederne, men hopper gerne ned i din kuffert og tager med 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   5. januar 2016 at 9:57

   Gad godt se min kærestes ansigt, hvis du sprang op af kufferten, når vi kommer frem 😉

 • Reply
  Ida
  4. januar 2016 at 19:04

  Jeg besøgte Bali i sommers – En skøn ø at rejse rundt på! Den indonesiske mad er lækker (og billig!), det er nemt at komme fra A til B og vejret er dejligt 🙂

  Dog synes jeg bedre om både Thailand og Vietnam – Sidstnævnte fordi de kulturelle oplevelser her er større og førstnævnte fordi Thailand både har en række kulturelle oplevelser, et fantastisk folkefærd og nogle utrolige strande – Strandene er altså i en helt andet klasse end dem du oftest finder på Bali, hvis du spørger mig 🙂

  Når det så er sagt, så havde jeg nogle skønne uger på Bali; Ubud var min favorit by – Stemningen er afslappet og tilbagelænet og det er en by hvor tiden står stille. Samtidig er der både mulighed for at gå tur i rismarkerne og besøge en “abe-park”. Vi boede på et særdeles anbefalelsesværdigt guesthouse – Sig til, hvis I ender med Bali som destination 🙂
  Derudover besøgte vi også Sanur – Et skønt skønt sted med liv og lækre restauranter. Men sørg for at bosæt dig på et hotel med pool 🙂
  Nusa Dua har jeg også hørt godt om – Men da vi rejste som backpackere i en hel måned var pengene ikke store nok til det luksuriøse liv der 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   5. januar 2016 at 21:18

   TUSIND tak for din kommentar og gode råd, som straks er blevet gemt. Hvis det ender med Bali, så vender jeg helt sikkert tilbage for at lokke lidt flere råd ud af dig 😉

   • Reply
    Ida
    13. maj 2016 at 22:53

    Jeg har jo glemt det vigtigste Line! GILI ØERNE! Vi besøgte Gili Air og Gili T, hvoraf førstnævnte er den mindste ø og uden tvivl den vi befandt os bedst til rette på 🙂 Vi boede på et lille lokalt guesthouse midt på øen – Med egen lille bitte terrasse og med eget toilet og bad under åben himmel -Fuldstændig fantastisk at kunne tage bad under åben himmel, når solen er ved at gå ned og stilheden omkranser dig. Hver morgen fik vi morgenmad serveret af de to franskmænd som ejer stedet, og dagene brugte vi på løbeture, gåture rundt om øen i strandkanten og snak og hygge på en af de mange hyggelige spisesteder. Vi havde de mest fantastiske dage på øen, og det var dét ophold som gør at vi overvejer at returnere til Indonesien på et senere tidspunkt 🙂
    Og nej – Jeg ved ikke hvordan jeg kunne glemme det i min første kommentar!

 • Reply
  W
  5. januar 2016 at 17:32

  Hvis du ikke har set det, har Cathrine fra rockpaperdresses netop udgivet indlæg om bryllupsrejse, hvor der er så mange gode svar på 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   5. januar 2016 at 18:01

   Tusind tak for tanken <3 Jeg faldt faktisk godt over indlægget igår og det blev straks gemt på mit travelboard.

 • Reply
  Kristina
  10. januar 2016 at 21:51

  Har været på Bali 2 gange, og har én ting at sige…. AFSTED! 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   12. januar 2016 at 6:58

   Vi skal helt sikkert til Bali på et tidspunkt at dømme ud fra jeres mange anbefalinger dertil. Tror dog vi pt hælder mest til en påskeferie på Sri Lanka, som er lidt nemmere at komme til i forhold til flytid og priser, og som desuden er lidt mindre turistet end Bali nok er det.

 • Reply
  Sasha
  14. januar 2016 at 17:54

  Mig og min kæreste var i Sri Lanka i ca 3 uger forrige sommer. Det er et fantastisk sted at rejse rundt og enormt nemt ovenikøbet.. Det har lidt af det hele; de gamle templer, østens religioner med tilhørende templer og traditioner, de hvide sandstrande, højlandet med the på alle sletter, fantastiske vilde dyr (både til lands og vands)og naturreservater, lækker mad, sportsaktiviteter og afslapning.. Der er altså både lidt til livsnyderen, naturelskeren, historienyderen og den aktive trold! Ikke at forglemme deres fuldstændig vanvittigt smukke togruter sydpå langs vandet eller ind i højlandet hvor man kan se naturen skifte og køre ind igennem theplantager hvor de srilankanske kvinder står langs højene og plukker, vandfaldende og det hele.. Amen det kan ikke beskrives! Dog er en uge nok lige lidt nok ville jeg personligt synes, men jeg er også sådan en som skal opleve det hele 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   17. januar 2016 at 13:54

   Ej, Sasha dét var lige en kommentar, jeg kunne bruge. Tusind tak. De fleste anbefaler nemlig Bali, men vi har besluttet os for Sri Lanka, så er virkelig glad for at høre om dit fantastiske indtryk af øen! Vi får 9 nætter der, så selvom det havde været fedt med en uge mere, så håber vi, at vi kan nå at danne os par et nogenlunde indtryk af øen. Og ellers må vi komme tilbage for at opleve resten på et andet tidspunkt 😉

Kommenter