OM MIG & KONTAKT

32-årig livsnyder med hang til at fejre de gode ting, det være sig hverdagens små fine øjeblikke, god mad og fristelser til bolig og garderobe. Håbløst forelsket i min lille Vesterbro-familie, der tæller min kæreste Mads, vores datter Nola og lillesøster på vej. Derudover stolt ophavskvinde til livsstilsuniverset merimeri.dk.

Har du noget på hjerte, hører jeg altid gerne fra dig, hvad enten det drejer sig om ris/ros, spørgsmål, ønsker eller andet. Jeg kan kontaktes på hello@merimeri.dk

Jeg modtager gerne pressemeddelelser, invitationer og produkter fra firmaer og PR-bureauer, men forbeholder mig retten til kun at skrive om ting, der passer ind i mit og bloggens univers og som jeg dermed kan stå inde for.

// Line Schjelde

 • Reply
  Sanne Kastrup
  3. april 2018 at 15:34

  Fedt køkken og emhætte – hvor har du købt disse?

 • Reply
  Maria
  29. februar 2020 at 19:37

  Hejsa Merimeri
  Tak for skøn og forfriskende inspi. Jeg. kan simpelthen ikke finde din beskrivelse af hvordan du har lavet dit fine garderobeskab? Håber du kan hjælpe og ønsker dig en skøn aften

 • Reply
  Eva
  10. april 2021 at 20:21

  Hej Line.

  Nu ved jeg godt at dine tanker er et helt andet sted lige nu. Men ville høre hvor jeres radiatorskjuler er fra?

  Held og Lykke med fødslen

  Vh Eva

  • Reply
   Line Schjelde
   22. april 2021 at 9:18

   Hej Eva, det er faktisk nogle som vores dygtige håndværker-nabo har lavet, så jeg kan desværre ikke linke dig til et sted de kan købes.

 • Reply
  Jane
  29. maj 2022 at 16:33

  Hi, how can I fined you on Instagram? Thank you, Jane

Kommenter