Rejser & rejseguides

TRAVELGUIDE // DINING IN LONDON

13. juli 2015

Mads og jeg havde jo et par dage i London for et par uger siden. Vi havde ikke sat os det store for andet end at spise en masse god mad .. and so we did. Vi er begge svært glade for og går meget op i god mad, så spiseoplevelser fylder altid en del, når vi er på ferie og London var altså ingen undtagelse. Vi var ret bredt omkring, lige fra vietnamisk, til greasy burgere og klassisk afternoon tea, og jeg tænker, at jeg her vil dele vores spiseguide med jer, hvis nu nogen af jer planlægger et visit i en af mine favorit europæiske storbyer i den kommende tid.

IMG_5696

// Verdens.bedste.burger //

Shake Shack er en NYC-based burgerkæde, som vi også stødte på i Miami. Her nåede vi dog aldrig ind forbi,til trods for utallige anbefalinger. Stor var glæden derfor, da vi stødte på den i Covent Garden og det krævede ikke megen overtalelse, før vi sad med hver vores snaskede cheeseburger foran os. SÅ vanvittigt godt.

Shake Shack, 24, Market Building, The Piazza, Covent Garden

jamies-italien

// Syndig pasta med trøffel //

Jamie Oliver er Mads’ yndlingskok, så selvfølgelig måtte vi på en af Jamies restauranter. Med en stor forkærlighed for det italienske køkken var det et nemt valg, og vi bookede bord på Jamies Italien i Banks. Restauranten er indrettet i en gammel bank og der er en virkelig cool og rå stemning. Jeg valgte en frisk pasta i en cremet trøffelsmør og revet trøffel henover og Mads en lamme ragu – og vi var begge ovenud begejstrede.

Jamies Italien, 38 Threadneedle Street

Skærmbillede 2015-07-12 kl. 17.50.23

// Paradis i kageform //

På vores sidste dag hoppede vi på sub’en til Notting Hill, som er et af mine favoritområder i byen. Vi gik en tur ned af Portobello Road som er noget så hyggelig. Vi gjorde pitstop ved Hummingbird Bakery, som jeg vil mene, er for London hvad Magnolias Bakery er for NY. Og sådan en lille perle kan man jo ikke gå tomhændet fra. Vi valgte to syndigt gode cupcakes og fandt en nærliggende park, hvor vi slog os ned i solen.

The Hummingbird bakery, 133 Portobello Road, Notting Hill

the_alchemist

// Alt hvad (cocktail)hjertet begærer //

Vi boede i Shoreditch og på vej hjem efter aftenen på Jamies faldt vi over The Alchemist, en virkelig cool cocktailbar med dybe chesterfieldsofaer og et drinkskort det var svært ikke at lade sig begejstre over.

The Alchemist, 6 Bevis Marks

pho-covent-garden

// Autentisk vietnamisk streetfood //

På udkig efter en let og hurtig frokost faldt vi over Pho; en kæde af autentiske vietnamesiske restauranter. Vi var på restauranten i Covent Garden, hvor vi røg på en omgang af deres Phở (en klar suppe med forskellige urter, grøntsager og tilvalg af kød) og deres bun noodles. Begge dele virkelig velsmagende.

Pho, 65a Long Acre, Covent Garden

the-orangery// When in England … //

Afternoon tea synes som et must, og vi havde derfor brug lidt tid på at finde frem til de bedste steder at få serveret den klassiske eftermiddagste med alt hvad der til hører.  Og jeg tør godt sige, at The Orangery ved Kensington Palace falder i den kategori. Det yndigste sted placeret midt i Kensington Gardens med udsigt over den fineste park. Prisen var ovenikøbet ganske overkommelig sammenlignet med mange af de andre muligheder vi så på og for 26 pund kan du mæske dig i sandwich, scones og kager mens du sipper te fra nysselige porcelænskopper. Lidt royal har man altid lov at være 😉

The Orangery, Kensington Palace, Kensington Gardens

 • Reply
  Betina
  13. juli 2015 at 9:18

  Nøj hvor ser det godt ud! Vi var også på PHO da vi var i London af starten af juni – det er altså virkelig god mad til meget rimelig priser, synes jeg.

  Afternoon tea fik vi ikke prøvet. Jeg ville ellers gerne, men de steder der tilbød glutenfrit var temmelig hampre i priserne, og jeg var afsted med en flok mænd, der ikke lige synes at den slags var så vigtigt 😉

  • Reply
   infashionwebelieve
   14. juli 2015 at 12:54

   Ja man bliver næsten helt sulten ikke? 😉 Haha kunne godt forestille mig, at mandfolk generelt ikke har den store fidus til afternoon tea. Og må da også indrømme at den maskuline klang i navnet er lidt begrænset, haha.

Kommenter