Det har jeg på

WHAT I WEAR // JUNGLE FEVER

14. juli 2015

what-i-wear-jungle-fever// ZARA LACE TOP // WHYRED PANTS (HERE) // PROENZA SCHOULER BAG (HERE) // ELLOS ESPADRILLES (SIMILAR HERE) //

Mit outfit fra i lørdags hvor jeg som jeg skrev om her, havde arrangeret en kærestedag for min kæreste. Vi var rent faktisk i IKEA, haha, men det var nu mest af alt en afledningsmanøvre for at cykle ud og låne mine svigerforældres bil. I IKEA var vi bare lige hurtigt inde at lure efter nyt køkken til lejligheden og derefter susede vi til Humlebæk, hvor vi skulle have vores debut på Louisiana. Det er også her billederne er taget. Louisiana ligger i de smukkeste omgivelser med udsigt til Øresund til den eneste side og en idylisk sø til den anden. Hvis ikke der var så pokkers langt ind til byen, så gad jeg godt bo her! Nåh men rundt om søen var den fineste søpark og jeg synes, der var lidt junglestemning over parken, hvilket selvfølgelig måtte udnyttes til en hurtig outfit-seance. Man er vel blogger 😉

Vi spiste frokost på Louisiana og bevægede os ellers rundt på museet, hvor der lige nu er en afrikansk udstilling med fokus på skabelsen af rum. Ret fascinerende. Derefter kørte vi tilbage til mine svigerforældre for at aflevere bil og satte dernæst kursen mod Oysters & Grill, hvor vi gik ombord i en skaldyrsfest, delte en flaske vin efterfulgt af møre bøffer og sprøde fritter. Og klokken 23 var gammel-mor her træt, så vi cyklede hjem i en for en gangs skyld lun sommeraften og gik omkuld.

Virkelig en dejlig lørdag og jeg glæder mig allerede til næste gang det er tid til kærestedag. Sådan en tradition kan altså anbefales, ikke mindst fordi det er en oplagt anledning til at prøve noget nyt; en ny restaurant, et museum eller en park man ikke har besøgt før.

 • Reply
  Julie Mænnchen
  14. juli 2015 at 11:47

  Der ser også bare super fint ud 🙂 Og er vild med outfittet, især toppen er så flot!

  • Reply
   infashionwebelieve
   14. juli 2015 at 12:53

   Tak søde Julie, er også vildt glad for toppen, som bliver brugt flittigt, og nok kandiderer til at være et af forårets bedste køb!

 • Reply
  Ida
  14. juli 2015 at 17:14

  Louisiana er bare så hammer hyggelig 🙂
  Og hvor lyder det som en dejlig kærestedag du havde arrangeret 🙂
  Jeg har selv været på oysters and grill en enkel gang og vil så gerne derhen igen. Det er jo så lækkert!!! 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   15. juli 2015 at 15:38

   SÅ lækkert! Og jeg er helt vildt med stemningen der. Elsker fx at der er voksdug på bordene, haha. Sådan et sted kan man da ikke andet end at hygge sig!

 • Reply
  StyleStories
  15. juli 2015 at 20:42

  Louisiana er virkelig et fantastisk sted om sommeren, og meget romantisk synes jeg. Har rigtig gode minder derfra med ekskærester 😉

  Og der har vi jo den hvide bluse igen, den er altså bare så fin!

Kommenter