Boligindretning

BOLIGUPDATE: NEDTÆLLING SAT IGANG

17. juli 2015

hay-copenhague-dining-tableOm præcis 14 dage overtager vi den nye lejlighed, og til dem der har påstået, at man sagtens kan skrive et effektivt speciale ved siden af køb og salg af lejlighed? They were wrong! Nøj hvor er der mange praktiske detaljer, man hele tiden skal forholde sig til og som tager så uendeligt meget mere af ens tid, end jeg lige havde forestillet mig. I dag og i morgen har vi åbent hus  og jeg glæder mig forfærdeligt til den del er overstået, og vi kan sætte tjek ud for salget af vores egen lejlighed. At dømme ud fra interessen bliver det heldigvis  en hurtig affære og det bliver rart kun at have en lejlighed, at skulle koncentrere sin energi om (og nåh ja, selvfølgelig lige det der speciale, haha). 

Selvom vi har næsten alle møbler til den nye lejlighed i forvejen, så er der altid nogen som ikke liiige passer ind. Fx vores spisebord. Jagten er derfor sat ind på et nyt, og da vi fandt ud af, at der på nogle modeller er helt op til 8 ugers levering, fik vi pludselig travlt. Jeg har derfor brugt morgenen i dag på at lure på spiseborde og vi er begge faldet for Hay’s Copenhague Table med grå linoleums bordplade, som vi synes er vældig fint og er overbeviste om, vil gå godt til det meget lyse og enkle køkken, som vi også planlægger. For en der fandt sit nuværende spisebord på et loppemarked til sølle 400 kr, så er de knap 9.000 kr., som Hay’s bord koster altså lidt af en mundfuld, så tror lige vi skal ind til byen og lure lidt, inden vi beslutter os.

Hvad synes I om det?

 • Reply
  Kirstine
  17. juli 2015 at 20:52

  Synes det er så fint! Og jeg er helt enig i at det kræver tid og planlægning at købe lejlighed. Jeg er selv midt i det! Jeg har besluttet mig for at flytte til Århus og har købt den fineste lejlighed! Jeg kigger lige nu på et spisebord fra Bolia – de har så mange fine synes jeg 😉

  • Reply
   infashionwebelieve
   19. juli 2015 at 18:25

   Hvor er det spændende Kirstine – tillykke med købet, der er ikke noget mere fantastisk end at investere i mursten! Og tak for tip om Bolia .. Der må jeg lige slå vejen ind forbi!

 • Reply
  Ida
  18. juli 2015 at 8:49

  Kan godt forestille mig at der er meget der skal ordnes..
  Jeg kan vildt godt lide det spisebord du har fundet fra Hay, men ja det er noget af en pris, sammenlignet med det på loppemarked..

  • Reply
   infashionwebelieve
   19. juli 2015 at 18:24

   Ja det er lidt af en difference. Jeg skal også lige synke en ekstra gang, inden vi kører kortet igennem til den slags køb, men nogle gange skal man også bare gå med sin førsteprioritet, fremfor et billigere alternativ som man så aldrig bliver rigtig glad for.

 • Reply
  Jesper Vangby
  19. juli 2015 at 17:44

  Helt klart det fra HAY 😉

  • Reply
   infashionwebelieve
   19. juli 2015 at 18:23

   Firmaets mand 😉

Kommenter