Det har jeg på

COVERED IN GREY

28. december 2014

281214// COAT H&M // KNIT Brandy Melville // DRESS H&M // NECKLACE Susanne Friis Bjørner // WEDGES Isabel Marant //

Selvom det er blevet forbandet koldt, så nyder jeg det helt særlige lys som vinteren også ofte er lig med. Der er intet som solen fra en frostklar himmel, og det klæder altså også mine dagens, at kunne blive taget i andet end gråvejr. Outfittet her er perfekt til en weekend i lavt gear – jeg bruger nemlig hele weekenden med min studiegruppe og et eksamensprojekt der skal afleveres den 5. En kedelig kontrast til de seneste dages julehygge, men til gengæld glæder jeg mig over, at det er min andensidste eksamen på CBS. Nogensinde! 

Hvad skal I bruge søndagen på?

XX

 • Reply
  Johanne
  28. december 2014 at 10:00

  At læse blogs og pakke ud efter juleferie i Jylland tror jeg. Dejlig gråt outfit du har fået sammensat her. Jeg drømmer om toner af grå for tiden.

  • Reply
   infashionwebelieve
   29. december 2014 at 8:17

   Dét er altså også en hyggelig beskæftigelse. Grå er altså også bare en sikker vinder. Især fordi der findes så mange nuancer af den.

 • Reply
  Ida
  28. december 2014 at 10:52

  Ih hvor er det bare et lækkert outfit søde Line 🙂
  Øv det lyder ikke sjovt at bruge de sidste dage af 2014 med skolen 🙁
  Jeg skal ses med min mor og en veninde idag og så skal jeg også lige passe den der sygdom som er ved at være påvej væk igen 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   29. december 2014 at 8:16

   Tak søde Ida, det var i hvert fald nemt og bekvemt. Og dét er vigtigt 😉 Håber du er helt på højkant i dag, så du er klar til at hoppe ind i 2015 uden sygdom!

 • Reply
  Katrine Guldbæk
  28. december 2014 at 16:09

  Du er så god til at mixe de neutrale farver så det ser helt fantastisk ud og det er der altså ikke mange der kan gøre! 😀

  • Reply
   infashionwebelieve
   29. december 2014 at 8:15

   For dælen en sød kommentar, tusind tak! <3

 • Reply
  Nanna Says
  28. december 2014 at 20:36

  Jeg elsker det her outfit! Grå-i-grå er helt klart min favorit kombi denne vinter, og du gør det super godt 🙂
  Hele min weekend er gået med arbejde, så det har heller ikke ligefrem været noget at tale hjem om. Held og lykke med eksamen!

  • Reply
   infashionwebelieve
   29. december 2014 at 8:15

   Hvor er du sød Nanna, tak! Åh arbejdsweekend lyder heller ikke just festligt nej, håber du trods alt får lov at holde lidt ferie også?

Kommenter