Boligindretning Skønhed

WHAT I GOT FOR CHRISTMAS

29. december 2014

 

christmas-gifts-2014

 

Årets julegavehøste er intet mindre end overvældende og jeg føler mig virkelig forkælet over de mange fine og betænksomme gaver jeg har fået.
Af min lillebror fik jeg den fine Circles plakatog selvom min far tørt bemærkede “om det var en min lillebror selv havde malet” (mænd, altså), så er jeg SÅ glad for den, og går lige nu at tripper efter at få den i ramme og op at hænge. Derudover havde mine svigerforældre hørt mig sukke efter de perfekte klassiske bukser, og sat sig for at løse problemet. Og med disse fra Whyred kan jeg endelig strege det punkt fra listen. Det samme med et par Birkenstock Arizona, som også ventede på mig under træet. Desværre fulgte bare tæer og sommervejr ikke med, men sandalerne her vil uden tvivl blive en trofast følgesvend til sommer.
Også på beautyfronten var juleaften et sandt inferno af overflod. Yndlingsmineralpudderen fra Jane Iredale, lækker og fed natcreme fra Origins, den populære Wet Brush og en facial mist fra Rudolph Care, som jeg aldrig bliver træt af at rose til skyerne. Derudover den anmelderroste debutroman fra Maria Gerhardt, som jeg glæder mig til at komme igang med.
Af mine forældre fik jeg foruden beautyprodukterne, det fineste History skålesæt fra Royal Copenhagen i en størrelse der passer perfekt til min morgenmad. Eller bland selv slik 😉 Og så forbarmede min farmor sig over mig, og købte den BPA-fri drikkeflaske, som jeg har store forventninger til. Glæder mig i hvert fald til at kunne drikke vand uden phthalater og tungmetaller.
 Også et sejt flip-spejl fra Normann Copenhagen var en del af årets høst, og jeg synes det er så fint hvordan det både har minimalistiske og mere retro referencer på en og samme tid. 

Men den bedste gave af dem alle? Den fra min kæreste. To dage med forkælelse fra morgen til aften på Ystad Saltsjöbad. Det virker overflødigt at sige, hvor meget jeg glæder mig. Men sådan en slags selvforkælelse har jeg aldrig prøvet før (hånden på hjertet, så er jeg for nærig), så jeg er så glad for, at en anden vil prioritere det for mig. 

Har I også fået nogle gode gaver?

XX

My (overwhelming) christmas gifts this year. I almost got everything I wished for, and feel so grateful over the many thoughtful gifts. 

 • Reply
  Lullumut
  29. december 2014 at 8:08

  Sikke mange rigtig flotte gaver, søde 🙂 Især Ystad Saltsjöbad skal du glæde dig til. Jeg har hørt så meget godt om det. Har det selv på min to try liste 🙂 Fik også selv en masse dejlige gaver, bl.a. til boligen, som jeg har skrevet et indlæg om..

 • Reply
  StyleStories
  29. december 2014 at 9:44

  Wow, sikke en fantastisk høst, virkelig fine ting! Du kan virkelig glæde DIF til Ystad Saltsjöbad, det er en unik perle, og I kommer til at få de skønneste dage der!

  • Reply
   infashionwebelieve
   2. januar 2015 at 19:39

   Ej hvor er det godt at høre. Nu glæder jeg mig endnu mere! Kh.

 • Reply
  StyleStories
  29. december 2014 at 9:46

  Damn autocorrect! DIF = dig

 • Reply
  Ida
  29. december 2014 at 9:46

  Wauw sikke en masse lækre gaver du har fået søde Line. Og kan godt forstå at du glæder dig til kæresteturen 🙂
  Jeg har også fået nogle dejlige gaver 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   2. januar 2015 at 19:38

   Hvor dejligt Ida. Julen er altså ikke en helt dum ting med al den forkælelse og hygge 😉

 • Reply
  Katrine Guldbæk
  29. december 2014 at 10:03

  Sikke nogle lækre sager du har fået dig 😀

  • Reply
   infashionwebelieve
   2. januar 2015 at 19:38

   Er virkelig også begejstret for hver og en!

 • Reply
  Camilla // Colombe de la paix
  29. december 2014 at 14:52

  Virkelig lækre gaver du har fået! 🙂
  Jeg er også ganske tilfreds med min høst.

  • Reply
   infashionwebelieve
   2. januar 2015 at 19:38

   Jeg er også ovenud tilfreds. Og dejligt at høre at du er det samme 😉

Kommenter