Hverdagsliv

THE DAY AFTER

1. januar 2015

nytår-2014

Det er dagen derpå og mange af jer er formentlig travlt optaget med at pleje tømmermænd og overveje hvad dagens comfort food skal bestå af. Det er i hvert fald programmet herhjemme. Og så bloglæsning selvfølgelig. Perfekt tømmermændsbeskæftigelse! Jeg håber I alle havde en fuldstændig fantastisk aften i går? Mit nytår blev fejret på Vesterbro med fire flotte damer, afsindigt lækker mad, dans, drinks og sang, som fortsatte indtil klokken halv fem hvor jeg efter en leverpostejmad og en sidste dark’n stormy kapitulerede og cyklede hjem, glad, træt og mæt.

1. januars tømmermænd giver også anledning til sådan lidt tankevirksomhed over året der er gået og udsigten til et nyt kapitel, som lige nu er fyldt med blanke sider. Jeg føler på mange måder, at året der kommer, bliver sådan lidt af et vendepunkt. Efter altid at have kunne definere mig som studerende, er den tid snart forbi, og et rigtigt job (forhåbentlig) og tilhørende voksenovervejelser venter forude. En lidt foruroligende og fuldstændig fantastisk tanke på en og samme tid. Af de store ting jeg vil huske 2014 for, vil være min deltagelse i CBS Case Competition, en sindsyg og lærerig oplevelse, som tog al min tid den første af årets tre måneder, til et farvel til mit trygge job i Nykredit, og efterfølgende start i fuldtidspraktik i september. Et skifte der viste sig svært at balancere med deltidsstudie, blog og bestyrelsesarbejde, og derfor tvang mig til at acceptere at man ikke kan alting, selvom man gerne vil (eller tror, at man skal). Min praktik slutter lige om lidt, og hvad jeg derefter skal, ved jeg ikke. Det kan være lidt angstprovokerende for en der godt kan lide at planlægge og vide præcis hvad der venter mig, men forandring fryder som bekendt, og uanset hvad så tror jeg på, at 2015 bliver fyldt med oplevelser, både privat, fagligt og med bloggen. Og jeg er fyldt med forventning og glæde over hver og en. Hvad der så end venter mig! Ét er sikkert, jeg glæder mig til at have jer med på vejen.

Glædelig NYT år – jeg håber der venter os alle noget godt!

XX

The first day of a brand new year, filled with empty pages. Make the beginning a good one!

Happy new year!

 • Reply
  Julie / It's My Passions
  1. januar 2015 at 15:26

  Lyder som om, at du har haft et dejligt nytår og hvor ser maden bare lækker ud! 🙂
  Håber bestemt 2015 bliver alt hvad du håber på 😉

  • Reply
   infashionwebelieve
   2. januar 2015 at 19:37

   Det krydser vi fingre for. Rigtig godt nytår søde Julie! Kh.

 • Reply
  Katrine Guldbæk
  1. januar 2015 at 22:42

  Lyder til at I hat haft en helt fantastisk aften 🙂

  Håber at får et godt 2015 – glæder mig i hvert fald til at følge med!

  • Reply
   infashionwebelieve
   2. januar 2015 at 19:36

   TAK, hvor er du sød Katrine – jeg glæder mig til at have dig med på sidelinjen! Kh.

 • Reply
  Camilla // Colombe de la paix
  1. januar 2015 at 23:08

  Det lyder som en dejlig aften! Kæresten og jeg lå først i vores seng kl 06 (efter den obligatoriske leverpostejsmad!), så jeg er ret smadret i dag. Jeg har desuden de vildeste tømmermænd! Haha!

  • Reply
   infashionwebelieve
   2. januar 2015 at 19:36

   Så ved man altså at det har været en god aften, når man kan holde den kørende til kl. 6. Håber du er forskånet for andendagstømmermænd i dag 😉

Kommenter