Hverdagsliv

Undskyld mig engang, mens jeg lige træder ud af min comfort zone!

28. september 2013

H&M; Coat / Minimarket top / H&M; skirt / H&M; clutch / Yvonne Koné heels

Mønsterinspirationen igår gav mig lyst til at prøve det der print af selv. Jeg mener hvis hende på billedet kan det, så kan jeg vel også. Godt nok har hun ca. en meter længere ben end jeg, er model-lækker og så har hun Chanel (Chanel hjælper på mange ting), men hvad pokker .. 
Jeg valgte dog den forsigtige version og stylede med ensfarvet nederdel. Det vigtigste var dog at intet i mit outfit var sort eller gråt .. altså hvis vi lige ser bort fra strømpebukser og hæle, men jeg tror I ved hvad jeg mener! Jeg følte mig som en helt anden, hvor skørt det end lyder, men kunne tydeligt mærke at dette outfit var langt fra min comfort zone. På den gode måde vel at mærke! Jeg følte mig meget fin og ladylike, hvilket mine sorte outfits ellers sjældent får mig til. Jeg elsker den sorte og minimalistiske stil, men nogle gange kan jeg godt savne det feminine islæt!
Hvad synes I, burde jeg kaste mig noget mere ud i print og lyse nuancer, eller skal jeg holde mig til min sorte, minimalistiske stil?
 • Reply
  Trine Lykke
  28. september 2013 at 8:32

  Jeg synes det er et rigtig fint sæt men jeg synes slet ikke det er "dig". Elsker din sorte og minimalistiske stil, og synes bestemt den er feminin også!

 • Reply
  Colombe de la paix
  28. september 2013 at 10:16

  Er vild med t-shirten og jeg synes, at du worker den ret godt, men jeg tænker, at den også vil være god til stramme jeans, hæle og en flot blazer? Det er måske en måde at få den ind i din nuværende stil uden at gå for meget på kompromis? 🙂

 • Reply
  Liselotte
  28. september 2013 at 11:36

  Du får lige en første kommentar fra mig:
  Jeg kan godt lide kombinationen og udtrykket. Det klæder dig, lige som det du normalt går i også klæder dig.
  Det er da kun fint, at du kan skabe et så anderledes udtryk af det, du allerede har. Så du kan lege lidt med, hvem du er. Det er jo det vi også af og til gør med vores tøj.

 • Reply
  Katrine Guldbæk
  28. september 2013 at 11:50

  Jeg synes at tingene spiller rigtig godt sammen og elsker kombinationen af de overdel og underdel :-). Så kast du dig bare mere ud i det, du gør det skide godt 🙂

 • Reply
  Ida / Fashionlab
  28. september 2013 at 12:36

  Det klæder dig hamrende godt at træde ud af din comfort zone Line! Hvem der bare havde så meget "guld" i sin garderobe! Nu er jeg misundelig 😉

 • Reply
  Karina
  28. september 2013 at 15:22

  Vildt godt outfit 😉 Du ser fantastisk ud 😉

 • Reply
  Thea
  28. september 2013 at 22:32

  Nederdelen er helt vildt fin, og det er toppen også. Er dog ikke så godt til kombinationen af hvid nederdel og sorte strømpebukser, men det er jo simpelthen så individuelt. Tænker at en grå nederdel ville være sindssygt flot til toppen – bare en tænke! Du er jo så fin som altid, men er med Trine – elsker din minimalistiske stil 🙂

 • Reply
  Line S.
  1. oktober 2013 at 13:59

  Det er i hvert fald langt fra dét jeg plejer at begå mig i, så kan godt forstå hvis du ikke synes det er "mig". Jeg har bare sådan nogle perioder hvor jeg er så træt af altid at være så ensartet i mit udtryk, og da er det rart at kunne føle sig tilpas i noget andet også, kan du følge mig?

 • Reply
  Line S.
  1. oktober 2013 at 14:00

  Det er helt klart også en oplagt styling!

 • Reply
  Line S.
  1. oktober 2013 at 14:02

  Dejlig og tankevækkende kommentar. Tak Liselotte 🙂
  Som jeg også skriver til Trine Lykke ovenover, så er intentionen netop også at kunne finde noget andet tøj end mit vante sorte og grå, som jeg stadig føler mig tilpas i. Til tider kan jeg nemlig blive så træt af den manglende afveksling i min minimalistiske garderobe.

 • Reply
  Line S.
  1. oktober 2013 at 14:02

  Fedt at høre Katrine, tak. Håber og tror heller ikke at det bliver sidste gang jeg hopper i noget printet!

 • Reply
  Line S.
  1. oktober 2013 at 14:03

  Ih hvor er du sød Ida. Tak. Det er rart at de fleste af jer synes det fungerede ganske ok. Det giver mig helt klart mod på at gøre det igen en dag – og måske så med både printet over- og underdel 😉

 • Reply
  Line S.
  1. oktober 2013 at 14:04

  Dejlig du kan lide det Karina, tak 🙂

 • Reply
  Line S.
  1. oktober 2013 at 14:13

  Hehe kender det godt. Jeg kan fx slet ikke arbejde med sort og navy sammen, men sådan har man nok altid sine små finurligheder 😉 Plejer også at bruge nederdelen med grå overdel faktisk, men denne gang var det mest for at prøve at få noget print ind i stylingen.

Kommenter