Hverdagsliv

Boyfriend jeans: Styling-muligheder

22. maj 2012
Så blev det overspringshandlings-tid 😉 
Polyvore er virkelig en god måde hvorpå man inden et nyt køb, kan gøre sig nogle tanker om hvordan man vil style det. Min erfaring siger mig i hvert fald at det mindsker risikoen for fejlkøb.
Jeg har taget udgangspunkt i H&M;’s boyfriend jeans, fordi det nok er den model jeg hælder mest til i forhold til vask og pasform (og pris).
Jeg har stylet hvordan jeg ville bruge jeans’ne til hverdag og til fest, og tror faktisk de vil fungere rigtig godt til begge dele.
Til hverdag ville jeg bruge dem med et par sneaks eller flade sandaler, en løs tee, en oversized lækker taske, rockede solbriller og evt supplere med et farverigt tørklæde, før at få lidt farver ind i sættet.
Til fest vil jeg stadig style dem med en oversized tee, men istedet med fokus på accessories. Et par tårnhøje hæle, en lækker clutch og nogle farverige armbånd eller en chunky halskæde og du vil være klar til en festlig aften.

Kommenter