Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

8. marts 2021

Glædelig mandag kære jer, håber I er startet ud med lige så strålende sol som her på Vesterbro. Det klæder enhver mandag! Jeg er stået op til min første fulde barselsuge, og jeg har lutter gode ting på programmet. Venindetid på daglige gåture, en gravidmassage, små sysler herhjemme og ellers god tid til at smække benene op og få slappet af i mit eget selskab. For mens jeg brugte de første barselsdage i sidste uge på per automatik liiiiige at åbne arbejdsmailen op (der er ikke noget at komme efter, for jeg har med fuldt overlæg logget ud af min arbejdskonto), synes jeg faktisk allerede, at jeg nu har fundet ind i en rar ro og jeg håber, at jeg ender med at finde lige så stor fornøjelse i at holde barsel med lillesøster, som jeg gjorde det med Nola. Det kan I i øvrigt læse lidt mere om i indlægget her, hvor jeg delte mine refleksioner om den barsel, der lakkede mod enden. Et skriv om hvorfor jeg – ganske overrasket – endte med at elske hvert et øjeblik af barslen og lykkedes med at holde mig ovenvande selv i et helt år med virkelig dårlig nattesøvn.

Og lad os så komme igang med ugen. Håber den bliver god også hos jer!

II Årets første is nydt i forårssolen, som vi gik på weekend i fredags. Dejligste stund med eftermiddagssolen i ansigtet II
II Kollegakærlighed sammen med smukke blomster leveret på mit dørtrin, som jeg gik på barsel II
II Friske forårsfarver på vores billedvæg i alrummet, som jeg har fornyet med et par nye plakater i forbindelse med et samarbejde med plakatshoppen JUNIQUE. En nem og enkel måde at skabe lidt forandring uden at det kræver værktøj eller et stort budget II
II Burgerdate med kære kollegaer som jeg indviede min første barselsdate i onsdags. Fra POPL der leverer en burger-oplevelse udover det sædvanlige II
II Bedste lille køkkenhjælper. Jeg har nævnt det før, men det er virkelig en fornøjelse at Nola er så ivrig for at hjælpe til i køkkenet, og pølsehorns-bagning er en glimrende disciplin til det formål II
II Nola har virkelig intensiveret sin interesse for lillesøster på vej over de seneste uger. Så meget at hun nu også selv har fået en baby i maven efter eget udsagn – han hedder i øvrigt Brandmand Sam, hvis nogle skulle spørge – og jeg smelter over hvor sødt det er, når hun gerne vil med op og putte på sofaen fordi “hendes baby også sparker” ♥ II

  • Reply
    VenterpaavinBlog
    8. marts 2021 at 16:14

    Altså får lyst til både guf og pommes frites straks – yum 😍.

Kommenter