Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

15. marts 2021
II Smuk mandag på vej på hæld i selskab af savnet veninde og sø-kig II

Det går ikke rigtig godt med at udnytte den baby-fri barselstid til at komme på forkant med lidt blogskriverier, selvom jeg havde mange gode intentioner om det, inden min barsel startede. Jeg er sandt at sige for god til at nusse rundt om en masse småprojekter herhjemme, og har faktisk nydt at have dage helt væk fra computeren. Måske netop for lige at lande i barslen og kontrasten i at gå fra hjemmekontor til – hvad der indtil videre føles som – ferie. Men, nu er listen med hængepartier herhjemme efterhånden skrumpet gevaldigt ind, og jeg håber igen at finde gnisten og inspirationen til at sætte mig ved tasterne og dele lidt ud. I første omgang af den seneste uges små rare glimt.

Sidste uge var nemlig en overflod af rarheder; et væld af gensyn med veninder, lokket med på gåtur, selvforkælelsesstunder og en god stak projekter herhjemme, jeg har nydt at komme i mål med. Som at få ryddet ud og op i køkkenskuffer og skabe, sat ting til salg, gjort vores pusleplads på badeværelset klar til, at lillesøster snart kommer. Mit evige behov for at optimere og den del af mig, der altid jagter fornyelse herhjemme, kan blive helt høj ved sådan nogle projekter.

II Dimserier på badeværelset. Puslesager der er blevet arrangeret i pæne foldekasser og en rar anledning til at få ryddet ud, så udtrykket på badeværelset fortsat behager både mit behov for æstetik og den nødvendige praktik ved at rummet også skal fungere til pusletid for både Nola og lillesøster II
II Det her må være indbegrebet af at mor-sole II
II Fløde med drys – og bevares, varm chokolade nedenunder. Stadig en sand ven i nød at lune sig på på de evigt omskiftelige forårsdage, marts indtil nu har budt os II
II Graviditetsmassage hos Moderliv. De bedste 70 minutter og 700 kroner jeg længe har brugt II
II Kunsten i at finde lykken i det små. Og sådan en smuk blå himmel, der uventet viste sig ovenpå en dag med tungt gråvejr, hitter altså altid stort udi små lykkeligheder II
II Tiltrængte fredagsbobler fra Muri, der laver fermenterede drinks med enten ingen eller lavt indhold af alkohol. Mads havde købt en flaske Passing Clouds med hjem, og den var virkelig lækker. Frisk og brusende II

    Kommenter