Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

18. juli 2016

Første ferieuge er gået og vores staycation har simpelthen fungeret over al forventning. Det har været så rart bare at have en hel uge herhjemme, hvor vi har kunne lave en masse hyggelige ting, som vi normalt ikke får gjort. Dagene har føltes lange og rare og billederne her er god lille påmindelse om nogle virkelig gode ferieminder.

FullSizeRender-3// Jeg indledte første feriedag med en løbetur rundt om havnen. I det fineste solskin løb jeg om bryggen, Knippelsbro, Inderhavnsbroen og Christianshavn og endte ud i en ganske fin tid, selvom jeg det sidste halve år har døjet med en løbeskade //

FullSizeRender-1// Hjemme fra løbeturen ventede dette morgenbord mig <3 Vi har den seneste tid, mest i sjov, drømt lidt om at åbne et morgenmadssted på Vesterbro og verdens bedste avocadomad ville helt klart komme på menukortet // 

IMG_8552// Tirsdag pakkede vi bilen og picnickurven og sætte kurs mod Møns Klint. Den danske natur kan altså noget helt særligt //

FullSizeRender-2// Nye sommer espadrillos fra H&M <3 //

IMG_8557// Hverdagslykke og onsdagspicnic på Vesterbro //

FullSizeRender// Torsdag nåede jeg også forbi Kunstforeningen Gl Strand, som lige nu udstiller fotografen Mario Testino. Så fint og absolut et besøg værd //

IMG_8564// Alt man behøver til en vellykket staycation; en smule solskin og en liggestol i gårdhaven //

Kommenter