Det har jeg på

STRIBEDE FLÆSER, TRÆSKO OG GAMMEL TASKE-KÆRLIGHED

17. juli 2016

110716ASOS SHIRT DRESS II H&M WOODEN HEELS II RIKA STAR BAG II

Til trods for en masse gode intentioner om bruge den stribede flæsekjole fra asos flittigt, da jeg købte den tilbage i foråret, så har det ikke været tilfældet og den har faktisk kun været i brug én sølle gang indtil de her billeder blev taget i mandags. Lidt skørt, for når jeg ser kjolen på billederne her, kan jeg jo godt se, at den er fin og sidder pænt, så den har nok bare skulle kræve lidt tilløb. Kan I også have det sådan med nogle køb, som I ellers troede ville blive garderobefavoritter med det samme?

Til gengæld har jeg fået arbejdet mig varm på kjolen nu, og den har således været på adskillige gange i denne uge. Aller helst i kombination med min nye yndlingsstrik og hvide sneakers, for et afslappet sommeroutfit, som har været perfekt til de kølige dage, vi har haft fornøjelsen af.

Mine træsko-hæle er nogle ældgamle sager fra H&M, som jeg hev ned fra loftet den anden dag. Sådan et par, som jeg nok aldrig skiller mig af med, men som ryger lidt ud og ind af den faste garderobe fordi de trods alt ikke er super belejlige til hverdag. Remmene gnaver nemlig lidt og de er nok lige et halvt nummer for små, så kan ikke holde ud af have dem på en hel dag, men der er altså alligevel et eller andet ved dem, som gør, at de får lov at blive boende – og komme på i ny og næ.

Lidt samme historie gør sig efterhånden gældende for min Rika taske, som snart kan fejre 10 års jubilæum i min garderobe, hvilket gør den til et af mine ældste materielle bekendtskaber. Man kan godt se på den, at den er ved at være lidt slidt, men med kernelæder gør det ikke helt så meget, og jeg nyder stadig, at tage den med på tur nu og da. Længe leve gamle garderobefavoritter, hvilket altså er noget helt særligt i en tid, hvor der ellers hersker lidt af en brug og smid-væk kultur.

Jeg er nysgerrig på at høre, hvad det er det ældste I har i jeres garderobe?

    Kommenter