Det har jeg på

PRETTY PERFECT KNITWEAR

12. juli 2016

100716FILIPPA K PULLOVER II TOPSHOP JEANS II ISABEL MARANT WEDGES

Jeg fik virkelig gjort mig nogle gode udsalgskøb, da vi sidste weekend var i Stockholm. Især Filippa K var et stort hit .. when in Sweden, right? Og den perfekte navyblå pullover kom bl.a. med hjem derfra. Indtil videre har den vist sig perfekt til de lidt grå, og kølige sommerdage, hvor jeg har brugt den enten udover en t-shirt og til jeans, som billederne her, eller sammen med en kjole eller nederdel, og der er ingen tvivl om, at den vil fortsætte med at være et stort hit gennem sommeren og efteråret, som forhåbentlig stadig ligger længe ude i fremtiden.

Min sommerferie er i øvrigt stadig god for mig. Jeg er gået helt ned i tempo, hvilket dem der kender mig, godt ved er lidt af en præstation i sig selv; jeg nyder at sove længe(ere), have tid til at pusle rundt derhjemme, få klaret nogle af alle de småprojekter, man i hverdagen ikke får taget sig sammen til og ikke mindst at have mere tid til bloggen. Jo, sådan en staycation er slet ikke nogen helt tosset start på ferien.

Hvad med jer, er I gået på ferie endnu? Hvis I da har planlagt ferie i år?

 • Reply
  Anna
  12. juli 2016 at 16:50

  Vildt lækkert outfit!

  • Reply
   merimeri
   13. juli 2016 at 16:18

   Tak søde Anna <3

 • Reply
  Ann-britt
  13. juli 2016 at 11:23

  Rigtig fed pullover du har fundet dig der! Måske jeg kan overtale kæresten til en spontan gave til mig? 😛
  Nej desværre ingen ferie i år 🙁

  • Reply
   merimeri
   13. juli 2016 at 16:19

   Spontane kærestegaver er aldrig nogen dum ting i hvert fald 😉
   I så fald krydser jeg fingre for, at den danske sommer snart for alvor melder sin ankomst, for er vejret godt er DK bestemt heller ikke noget dumt sted at spendere sin sommer – ferie eller ej 🙂

 • Reply
  Kirstine
  14. juli 2016 at 20:28

  Den kombination der 👌🏻

  • Reply
   merimeri
   15. juli 2016 at 20:56

   Åh, du er altid så sød med dine kommentarer Kirstine. TAK <3

Kommenter