Rejser & rejseguides

VACATION TIME

16. juli 2016

Skærmbillede 2016-07-14 kl. 08.06.21Foto herfra

 Vores første ferieuge hjemme i DK er allerede ved at være gået, og vi er nu klar til sidste uge, som spenderes under varmere himmelstrøg, langt væk fra internet men i kort afstand til en pool, Aperol Spritz og de bedste venners selskab. 

Jeg kommer til at holde fri fra bloggen – sådan en ferie fra internettet skulle efter sigende være sundt – men jeg har selvfølgelig planlagt lidt indlæg til jer undervejs, så her kommer ikke til at være helt stille. Og jeg vil glæde mig til at vende tilbage til jer og jeres kommentarer næste weekend.

I mellemtiden håber jeg, at I alle får den bedste uge. Den danske sommer skulle efter sigende være på vej, og hvis det er tilfældet, så er DK altså ikke noget helt tosset sted at tilbringe sommeren <3

    Kommenter