Rejser & rejseguides

HOW TO SPEND FIVE DAYS IN BARCELONA

2. september 2015

barcelona-travel-guide

Vi har ret spontant besluttet os for en tur til Barcelona. Både min kæreste og jeg trænger i den grad til at komme lidt væk ovenpå en sommer uden ferie og med fuld fart på speciale og lejlighedsprojekt. På tirsdag sætter vi derfor kurs mod spansk sommer, og vi glæder os helt forfærdeligt. Barcelona var en af de første byer, vi besøgte sammen, og vi har ikke været tilbage siden 2011, hvor også billederne her er fra. Vi er begge ovenud begejstrede for byen, som kan lidt af det hele; kultur, strand, shopping, gastronomi, og  vi har den altid sikkert placeret på top-3 over en af vores yndlingsferiedestinationer.

Men hvad skal vi bruge fem dage i Barcelona på? I ved jo, at god mad står vores hjerte nær, så anbefalinger til gode restauranter, de bedste markeder og drinks, vil være mere end velkomne. Sammen med alle øvrige tips til byen 😉 Slå endelig jer selv løs i kommentarfeltet!

 • Reply
  Kamilla
  3. september 2015 at 16:42

  Jeg kan anbefale Bar Lobo (http://grupotragaluz.com/restaurante/bar_lobo/) og KOKO Restaurante.

  Tillykke med specialet og den nye lejlighed!
  Nyd Barcelona!

 • Reply
  Malle
  6. september 2015 at 19:38

  Meget misundelse herfra 🙂
  Verdens bedste pasta finder I her: Fresh Pasta på Carrer Escudellers 47, I sammensætter selv retten og de laver den i åbent køkken midt i restauranten..
  Verdens bedste pizza (vi snakker Mother gange 100) finder I hos NAP på Carrer de Gombau 30..
  Lækker kødbolle-agtig mad som skal prøves (lidt svært at forklare hvor læks det er 🙂 ): A tu bola på Carrer de l’Hospital 78.. Og ifbm. det, så kan I bagefter gå herhen og drikke drinks og kigge på den flotte 360 graders udsigt: Barceló Raval på Rambla del Raval 17-22 – det er et hotel og I går bare ind og tager elevatoren op i baren på toppen 🙂
  GOD TUR!

Kommenter