Rejser & rejseguides

TRAVELLING // WEEKENDPLANS IN MADRID

10. maj 2016

Ikke-navngivet-1

Jeg har vist slet ikke fået nævnt, at jeg tager til Madrid på torsdag? Jeg skal afsted med min veninde Kristina og jeg glæder mig så afsindigt til sol, sangria og afslapning i det spanske. Det bliver første gang i Madrid for os begge to, så hvis nogen har gode fif til, hvor vi skal spise morgenmad, drikke kaffe, slænge os i parker, spise os mætte i god tapas og drikke kulørte drinks, så del endelig her i kommentarfeltet, så lover jeg til gengæld at samle det hele sammen i en guide bagefter. 

 • Reply
  Lullumut
  10. maj 2016 at 20:39

  Jeg har aldrig været i Madrid, men rigtig god fornøjelse 🙂 Sikke du får rejst 🙂 Glæder mig til selv at skulle rejse i juli 🙂

  • Reply
   merimeri
   11. maj 2016 at 21:35

   Tusind tak Louise. Og ja, 2016 har allerede budt på et par rejser. På den front kan jeg godt mærke, at en fuldtidsløn gør det muligt at prioritere rejser i endnu højere grad, end hvad jeg har kunne tidligere. Kan også godt forstå, du allerede nu er begyndt at se frem til årets sommerferie!

Kommenter