Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

9. maj 2016

IMG_7945

Jeg vil som et nyt tiltag her på bloggen begynde at lave et fast indlæg, hvor jeg deler små glimt fra min hverdag den seneste uge. Når jeg deler mine 24 timer med mig-indlæg, tager I nemlig altid så godt imod ligesom I efterspørger flere af den slags indlæg, så jeg håber, at I også vil synes om den nye kategori her. Om ikke andet er det virkelig også en god anledning for mig til at huske på alle de små fine stunder, som en ret almindelig uge byder på.

Og den seneste uge, der er gået, har været af den ualmindeligt rare af slagsen, så der masser af gode ting at fremhæve. De mange solskins(fri)dage står dog særligt højt på listen, og jeg bliver helt nyforelsket i København, når byen viser sig fra sin bedste side. Og kan jeg samtidig få lov at nyde byen med en gammeldags isvaffel i hånden, så er min hverdagslykke gjort!

IMG_7914

For at fejre torsdagsfridagen, mødtes Mads og jeg onsdag efter arbejde til en aperol i solen på Illums nye rooftop. Vi var heldige at finde et spot i første parket til en af byens bedste udsigter og det var sådan en fin måde at slutte en arbejdsdag på. Sådanne små spontane dates i hverdagen vil jeg gerne blive endnu bedre til!

IMG_7923

Det gode vejr betød også, at der endelig blev anledning til at flytte morgenbordet ned i gården. Vi flottede os med æg og bacon, de obligatoriske rundstykker fra Bodenhoff (Kernespeltbollerne er favoritten) og en thebirkes og kanelsnegl fra Lagkagehuset, mens podcasten fra sidste lørdags Mads og Monopolet fik lov at køre i baggrunden.

IMG_7927

Torsdag inviterede Mads’ forældre til frokost på Aamanns, hvor jeg fik det bedste smørrebrød, jeg endnu har smagt. Klassisk men alligevel med dét lille ekstra, som gjorde, at det var tilforladeligt at betale små 300 kr for et frokostbord, og jeg kommer afgjort gerne igen.

IMG_7947

Der er noget meditativt forbundet med at rydde ud i garderoben, men det er endnu sjovere, når det rent faktisk tjener et formål. Denne gang var det for at rydde ud til Onkel Dannys Loppemarked, hvor en veninde og jeg solgte ud af garderoben igår. Jeg fik, som rodet antyder, endevendt det meste af garderoben – og heldigvis også solgt en del igår, så nu er der igen lidt bedre balance i garderoben og samtidig blevet plads til et enkelt forårskøb eller to den kommende tid.

IMG_7955

Aamanns var ikke ugens eneste spiselige højdepunkt. Fredag aften havde Mads nemlig inviteret på Retour, hvor jeg fik en lækker røget laks med kantareller, skovsyre, friskost og rodfrugt chips. Nåh ja, og så byens bedste ribeye, pommes og bearnaise. Jeg har vist nævnt det før, men jeg synes i den grad, at Retour kan måle sig med Mash og blot til en brøkdel af prisen.

 • Reply
  Katrine
  11. maj 2016 at 10:35

  Jeg bliver helt lækkersulten af alle madbillederne og den is ser bare for lækker ud 🙂

  • Reply
   merimeri
   11. maj 2016 at 21:33

   Årh den følelse kender jeg godt. Det kan være farligt med alle de madbilleder, hvis man er småsulten 😉

 • Reply
  Kirstine
  13. maj 2016 at 12:38

  Dét lyder som en dejligt uge! Det skønne vejr har været så tiltrængt ☀️☀️☀️☀️💕

Kommenter