Et godt tip

SUMMER IS COMING: BRING YOUR SWIMSUIT

7. maj 2016

ganni-swimsuitII 1 H&M SWIMSUIT II 2 GANNI FLORAL SWIMSUIT II 3 H&M STRIPED SWIMSUIT II 4 MANGO SWIMSUIT II 5 WEEKDAY SWIMSUIT II 

Ovenpå den seneste uges fantastiske vejr, så kan vi efterhånden også godt begynde at glæde os til sommeren, som forhåbentlig heller ikke er langt væk. Dermed bliver det også snart aktuelt at finde badetøjet frem. Og I år er jeg all in på badedragter. Der er så mange fine at vælge imellem og hvor jeg tidligere synes badedragter var enormt mor-agtige, så synes jeg nu, at der er noget mere lækkert og stilet over dem. Jeg prøver at bilde mig selv ind at min smag blot har ændret sig, men måske det også hænger sammen med, at jeg nærmer mig de 30 og maven ikke er helt så stram, som den var engang, ahem. 

Hvis jeg ikke er ene om at være overgået til badedragten, så har jeg fundet fem pæne bud på årets badedragt.

 • Reply
  Karina
  7. maj 2016 at 12:18

  Hvor er de pæne 😉

  • Reply
   merimeri
   11. maj 2016 at 21:38

   Ja, der er altså ret mange fine badedragter at vælge imellem derude 🙂

 • Reply
  Isabella
  10. maj 2016 at 13:21

  Hej Line

  Jeg synes badedragt #4 er super fin. Den kunne jeg sagtens se mig selv i 🙂

  Som regel, når jeg kigger efter en ny badedragt, plejer jeg er kigge forbi Hunkemöller, da jeg synes de har nogle rigtig fine badedragter, at vælge imellem.

  Jeg har allerede gjort mig klar til sommeren med denne fine badedragt, som jeg bare ikke kunne modstå – https://www.hunkemoller.dk/dk_da/tank-bs-tankini-top-ocean-black-111507-1.html

  Hvad siger du til den? 🙂

  • Reply
   merimeri
   11. maj 2016 at 21:38

   Nr. 4 er virkelig også fin, og ser ud til at sidde ret flot på, hvilket altid er lidt et sats med badedragter. Men der er det selvfølgelig altid godt, at have et favorit go-to sted, som du har det med Hunkemöller 🙂

Kommenter