Et godt tip

LITTERATUR I HJEMMET // MINE ANBEFALINGER

30. december 2015

bog-anbefalinger

II 1 CAROLINE DE MAIGRET ‘HOW TO BE PARISIAN’ II 2 HARUKI MURAKAMI ‘MÆND UDEN KVINDER’ II 3 ALEXA CHUNG ‘IT’ II 4 THE KINFOLK HOME ‘INTERIORS FOR SLOW LIVING’ II 5 OLGA RAVN ‘CELESTINE’ II 6 MARTIN KONGSTAD ‘FRYSER JEG’ II 7 HELLE HELLE ‘NOVELLER’ II 8 BRIDGET FOLEY ‘TOM FORD’ II 9 JAKOB EJERSBO ‘REVOLUTION’ II 10 PETER SWANSON ‘THE KIND WORTH KILLING II 11 ESTELLE LALONDE ‘BLOOM‘ II 12 PERNILLE TEISBÆK ‘DRESS SCANDINAVIAN’ II 13 MADS HEINESEN ‘GID JEG KUNNE‘ II

Bøger er en af de ting, der virkelig kan begejstre mig. Selvfølgelig aller helst at lade mig opsluge af dem, men er tiden ikke til det, så kan det gøre mig mindst lige så glad at omgive mig med pæne bøger, som jeg bruger flittigt i indretningen derhjemme.

Disse ni bøger er både flotte og læseværdige og måske de derfor kan begejstre andre end mig derude? Alle bøgerne er fundet hos Saxo.com. Jeg er plus abonnement hos Saxo, hvilket koster mig 50 kr om måneden, til gengæld kan jeg købe stort set alle bøger til ofte under halv pris, så jeg har virkelig sparet meget gennem tiden. Blot et tip herfra.

 

 • Reply
  Lullumut
  30. december 2015 at 11:28

  Til din liste vil jeg gerne tilføje #GIRLBOSS. Den er både pæn og god 🙂 Og Emily Salomons bog..

  • Reply
   infashionwebelieve
   1. januar 2016 at 12:31

   Tak for tilføjelserne søde. Emily Salomons har jeg faktisk allerede, men #Girlboss har jeg kun hørt om. Den må med på bogønskesedlen 🙂

Kommenter