Det har jeg på

WHAT I WEAR // CHRISTMAS CLASSICS

27. december 2015

26122015II H&M CHECKED WOOL COAT II MANGO PRINTED DRESS II ZARA TASSEL LOAFERS II EBAY FRINGE BAG II

Jeg er tilbage i København igen efter juleferien i det sydsjællandske, og har planer om at få så meget som muligt ud af sidste feriedag i denne omgang, inden hverdagen igen kalder i morgen. De sidste par dage er blevet forceret i et dovent tempo med masser af afslapning, hygge og god mad, men nu trænger jeg også til, at der skal ske noget andet. Og spise noget der ikke involverer and eller flæsk, haha. Vi er derfor stået tidligt op for at komme hen og træne inden vi smutter ind til byen for at få byttet et par julegaver og måske lige lure lidt på udsalget, som de fleste steder bliver skudt igang i dag  – hvis det altså er til at komme til for mennesker. Til frokost går turen mod mine svigerforældre som byder på ikke-julefrokost og i aften sniger vi os nok til endnu et par afsnit af Game of Thrones, som vi langt om længe er blevet helt og aldeles skudt i. Hvad bruger I denne søndag på?

 • Reply
  Sofie
  27. december 2015 at 10:02

  Jeg bruger bl.a min dag på at være misundelig på alle dem, der har helt fri, og ikke skal læse til eksamen, for jeg læser nemlig op til en eksamen her til den 11. januar :-/ oh gru og rædsel :-b

  • Reply
   infashionwebelieve
   27. december 2015 at 18:48

   Årh dén misundelse kender jeg alt til. Sender masser af tanker og kampgejst i din retning Sofie, og krydser fingre for en vellykket eksamen d. 11!

 • Reply
  Lullumut
  27. december 2015 at 16:45

  Det er altså en pæn kjole. Den sidder virkelig fint på dig 🙂
  Det lyder som en god søndag. Jeg vil allerhelst gerne se, hvad du fik købt i dag (snapchat)!! 😀
  Jeg har sovet længe, pakket julepynt ned og købt noget lampe-dims til køkkenet. Håber de passer ind 🙂 Har heldigvis fri den næste uge også, så der skal jeg helt på plads i huset..

  • Reply
   infashionwebelieve
   27. december 2015 at 18:47

   TAK søde Louise, dét var et dejligt kompliment.
   Haha ja, det var lidt af et tease sådan at lægge på snapchat, men sløret er heldigvis løftet på instagram også nu 😉
   Hvor lyder det også bare som en skøn og afslappet søndag – og jeg er altså lidt misundelig på din ferie den kommende uge også :speak_no_evil:

 • Reply
  Ida
  27. december 2015 at 17:13

  Jeg var også et hurtigt smut på udsalg, faktisk kun fordi at jeg skulle bytte en cardigan, men man kan jo ikke bare gå gennem udsalget uden at kigge 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   27. december 2015 at 18:45

   Haha nej, dét kender jeg alt. Og endnu sværere er det at gå igennem udsalget uden at blive fristet :see_no_evil:

Kommenter