Det har jeg på

FORÅRSFORELSKELSE OG WEEKENDMAGELIG

15. februar 2017

p2120031p2120033p2120061II H&M ULDFRAKKE II FILIPPA K STRIK II TOPSHOP JEANS II OTHER STORIES STØVLER II ZARA OVERSIZED CLUTCH II

Er jeg den eneste, der slet ikke kan være i mig selv af ren og skær begejstring over vejret de seneste dage? Igår morges på vej afsted til træning, cyklede jeg ud i den fineste solopgang, og jeg kunne allerede der mærke, at det blev en god dag. Efter arbejde havde jeg en kaffeaftale som fik lokket mig med op i Runde tårn, hvor jeg ikke har været siden engang med folkeskolen, hvilket er helt skørt, når en af Københavns smukkeste udsigter venter på toppen. Igår var den dog noget ekstra særligt, for se lige den solnedgang der ventede os. Som jeg skrev til billedet, er jeg stadig lige så forelsket i København, som da jeg flyttede herind for snart 9 år siden, men da jeg stod der på toppen af Runde tårn og så den smukkeste februarsol gå ned over byens tage, blev jeg med et helt nyforelsket igen <3 

Udover den åbenlyse glæde det er, at det nu både er lyst, når jeg cykler til og fra arbejde, er det virkelig også en fornøjelse igen at kunne skyde outfitbilleder uden at være ved at fryse til is. Billederne her er fra i søndags, og jeg var trukket i et weekendmageligt outfit, med vamset strik og løse jeans, perfekt til søndagsstroll på Nørrebro og den lange cykeltur ud til Den Blå Planet. Den bedste søndag længe, og jeg kan mærke, at min weekendlængsel begynder at rumstere lidt bare ved tanken. 

Heldigvis er weekenden kun ganske få dage væk, og eftersom jeg løber stærkt på arbejdet i disse dage med mange møder og deadlines, så ved jeg, at de næste dage kommer til at flyve afsted. Ugen her er også fyldt godt op med aftaler og søndag aften blev jeg næsten helt forpustet ved tanken om ikke at have nogle dage uden planer. Min vinaftale med en kollega i aften endte dog i sidste øjeblik med at blive aflyst, så jeg nyder en sløv aften hjemme, hvor jeg hygger med stearinlys, te og disse skriblerier til bloggen. Sådan en uventet friaften er altså ikke helt tosset, og fungerer som perfekt opladning til de kommende dages planer; middagsaftale i morgen og gin&tonics efter arbejde fredag til at skyde weekenden igang.

p2120037

 • Reply
  Thit
  15. februar 2017 at 22:14

  Sikke nogle fede jeans! Hvad hedder modellen?

  • Reply
   merimeri
   16. februar 2017 at 6:44

   De er nemlig ret fine, og dejligt med jeans der ikke strammer 😉 Modellen hedder Hayden – vasken ser desværre ikke ud til længere at være tilgængelige hos Topshop, men disse kommer ret tæt på: http://www.topshop.com/en/tsuk/product/moto-mid-rise-blue-hayden-jeans-6199489?

   • Reply
    Thit
    16. februar 2017 at 10:39

    Tusind tak!
    Jeg har en eller anden ide om, at du har ligeså korte ben, som jeg har, men de ser nemlig helt perfekte løse ud 🙂

    • Reply
     merimeri
     16. februar 2017 at 10:41

     Lange ben kan jeg i hvert fald ikke prale af at have 😉

 • Reply
  Ida
  16. februar 2017 at 12:28

  Åh din beskrivelse af pre-forår i København får mig virkelig til at savne byen en smule. Især følelsen af første rigtig cykeltur gennem byen uden vanter og uden kolde fingre!

Kommenter