Boligindretning

7 PÆNE SOFABORDE

15. februar 2017

inspiration-sofabord

II 1 HAY TRAY TABLE II 2 ILVA SOFABORD I EG II 3 HAY MESSING SLIT TABLE II 4 ILVA SQUARE MARMOR BORD II 5 ILVA SOFABORD I CEMENT II 6 OX DENMARQ MARMOR BORD II 7 HOUSE DOCTOR SOFABORD I BETON II

Mine første to uger i lejligheden på Nørrebro er allerede gået, og jeg nyder i den grad de knap 75kvm, som jeg lige nu kalder for hjem. Én ting mangler jeg dog. Et sofabord. Nu hvor jeg endelig igen har en sofa, man rent faktisk kan slænge sig i, så går lidt af glæden af, når man skal bruge en spisebordsstol som sofabord. Derfor brugte jeg i weekenden lidt tid på at kigge efter pæne sofaborde, og ovenstående syv er alle ret fine bud, som ville passe godt ind i min simple og ret klassiske stil. Er stadig ved at gøre op med mig selv, hvorvidt det giver mening at give efter for sofabordsmanglen, nu jeg ikke ved, hvor jeg skal flytte hen efter Nørrebro, men hvis jeg nu gjorde, så er sofabord nummer 2, 3, 4 eller 6 favoritterne. 

Har I en favorit?

    Kommenter