Det har jeg på

WEEKENDHERLIGHEDER

3. marts 2019

II &OTHER STORIES ULDSKJORTE II GANNI LEOPARD JAKKE (lignende HER) II H&M FLÆSESKJORTE II &OTHER STORIES STØVLER II BLK DENIM JEANS II MARNI TRUNK TASKE II

Jeg føler det, som om jeg har fået en ekstra søndag forærende. Som om weekenden for en gangs skyld er helt tilpas lang, og ikke bare forbi i løbet af et splitsekund. Det er dælme ikke ofte, jeg har den følelse, og således føler jeg mig mægtig tilfreds med at have en hel, herlig søndag foran mig. Følelsen af lang weekend hænger nok sammen med, at jeg allerede fredag formiddag satte kurs mod mine forældre sammen med Nola. Der kom vi hjem fra i går, efter en lørdag der både havde budt på løbetur, lækkert morgenbord, loppemarked, fødselsdagsfrokost på Frederiksminde og gåtur i en solbeskinnet Præstø by, inden vi tog tilbage til Vesterbro og en lørdagsmenu bestående af Mads’ famøse spaghetti meatballs, bland selv slik rester og Badehotellet på sofaen. Det lyder næsten som et forpustet program, men var det slet ikke. Det var en prægtig lørdag, der næsten kunne udgøre det for en hel weekend. 

Programmet denne søndag er knap så tungt ladet. Og det passer mig nu også ganske ok. Jeg har sendt Mads afsted på hans racercykel mod Fælleden, Nola er puttet i barnevognen, og lader til (7-9-13) at have brudt de seneste dages søvnmønster, hvor vi kun har kunne få hende til at tage 30-40 minutter i barnevognen. Nu har hun sovet en time uden en lyd, yes. Imens har jeg ryddet op efter morgenen herhjemme, og nu kan jeg endelig sætte mig til rette foran computeren klar til et søndagsskriv til bloggen, inden Mads kommer hjem, og vi skal have arrangeret os noget frokost. I eftermiddag får jeg et par veninder på besøg til søndagshygge og fastelavnsboller. Og hvis jeg helt selv kan vælge, så er det sådan cirka min favoritmåde at lade weekenden gå på hæld på. Med damesnak og årets sidste fastelavnsboller. 

Humøret er med andre ord lige så højt, som det var, da billederne her blev taget sidste weekend. Iført gamle og nye garderobefavoritter, vinteruld og forårsleopard. 

Hav en herlig søndag derude. Håber den bringer jer fastelavnsboller og magelighed på sofaen ♥

    Kommenter