Hverdagsliv

DET VIL JEG LAVE I MARTS

1. marts 2019

Glædelig forår(s-måned), aller fineste I ♥

Nu tog februar jo lidt fusen på os og brillierede med tidlig forårsstemning, så længslen efter marts og årets første forårsmåned ifølge kalenderen er ikke helt så udpræget som tidligere år. Men glæder mig over den nye måned, det gør jeg nu alligevel. Jeg går nemlig en farligt fin en af slagsen i møde. Med gode planer i familiens skød, med veninder, og på boligfronten. Der skal også blive plads til gode stunder bare for mig, hvor der skal værnes lidt om velværet. Det fik jeg en smag for i februar, og det skal ske igen i marts. Basta. Marts, lad os komme igang. Og forhåbentlig du, når vi siger på gensyn, og istedet vinker goddag til april, har budt på herligheder med udgangspunkt i denne ønskeliste for den nye måned.

I marts vil jeg …

 • Endelig, endelig, endelig få lagt den nye linoleumsbordplade i vores køkken, som jeg har sukket efter, i hvad der føles som evigheder. Håndværkeren er faktisk igang derhjemme as we speak, så den her er jeg ret sikker på, at kunne tjekke af ønskelisten for marts. Vi mangler dog at finde på en løsning til bordpladen omkring kogepladen, hvor linoleum ikke dur, og det skulle også meget gerne ske i marts. Vi drømmer om en plade i sten, fx granit eller marmor, men er lidt i tvivl om, hvorvidt den slags overhovedet er til at betale. Mon I har et bud på steder, hvor man kan finde bordplader i sten i et overkommeligt prisleje?
 • Tælle dagene til vi slut marts får vores nye seng. Nu skal det være. Efter at have sovet på en snoldet 140 seng fra IKEA alt for længe. Vi har bestilt denne seng fra Auping, og jeg glæder mig så, så meget til at få den hjem. 
 • I forbindelse med at vi skal skifte sengen ud derhjemme, kaster vi os også ud i et boligprojekt, jeg har drømt om om i mange år. Vi maler vores trægulve hvide, og starter med soveværelset, nu hvor sengen alligevel skal ud. Jeg ved godt, at malede trægulve har det med at dele vandene, men jeg har tænkt på dem i så mange år efterhånden, og jeg vil ærgre mig over ikke at få det prøvet af. Jeg er nemlig ret overbevist om, at vi kommer til at elske dem, og det ekstra lys, de kommer til at tilføre lejligheden. Vi tager et rum ad gangen for at kunne blive boende i lejligheden imens. Og for ikke at løbe panden mod muren på projektet, når det skal løbes i mål samtidig med at Nola kræver størstedelen af vores tid og energi. 
 • Spise flot smørrebrød på Michelin-hædrede Frederiksminde. Mads har inviteret på fødselsdagsfrokost dernede i morgen, og jeg har skyhøje forventninger. Børsen havde dem for lidt tid siden med på en liste over landets bedste smørrebrødssteder, så jeg føler mig ret sikker på, at mine forventninger bliver indfriet. 
 • Kigge nærmere på denne fine forårssag fra Arket, der kunne være et godt bud på den trenchcoat, jeg har haft lyst at føje til garderoben de seneste par år. 
 • Spise årets sidste fastelavnsboller i selskab af gode veninder på søndag. Voksenudgaven af at fejre fastelavn. Har du planer om det samme, så husk at kigge forbi min store fastelavnsbolleguide
 • Se frem mod en tiltrængt kærestedag i midten af marts. Mads havde fødselsdag sidste weekend, og som en del af hans gave fik han en kærestedag, bare ham og jeg. Mine forældre kommer ind og hygger med Nola allerede fra morgenstunden, og derefter suser vi først afsted mod Østerbro for at starte dagen med et par timer i kurbad. Derefter videre til frokost på TRIO, som vel nok har en af de bedste udsigter i København. 
 • Suge foråret til mig med en lille buket vintergækker, jeg vil gå i skoven (eller ok, Søndermarken) og plukke med hjem. 
 • Gøre det til en ugentlig tradition at nå en eftermiddagsgåtur med Mads i hånden og Nola puttet i barnevognen, mens tusmørket sætter ind, og dagen går på hæld. Vi har gjort det et par gange den seneste uge, og det er cirka jordens hyggeligste måde lige at lande dagen på.
 • Finde tid at tage til frisøren. Har ikke været afsted siden august, så jeg trænger. Også på selvforkælelseskontoen. Det må da også være en fin måde at markere, at vinteren går på hæld og at det er blevet tid til lysere og lettere tider. 
 • Reply
  VenterPaaVinBlog
  2. marts 2019 at 12:14

  Hvor fine planer!
  Og jeg er helt med; forårsblomsterne gør også mig så glad de her dage, så har også valgt et shot af de fineste krokos’er til mit marts-indlæg idag 😀

  • Reply
   merimeri
   4. marts 2019 at 9:56

   Åh krokuser ❤ Længe levet det spæde forårs fine blomster!

Kommenter