Hverdagsliv

AN OPEN WORLD BEGINS WITH AN OPEN MIND

7. juni 2016

momondo_main_film_short_grd03_160526.00_02_26_05.Still010 copy momondo_main_film_short_grd03_160526.00_00_02_07.Still005 copy momondo_main_film_short_grd03_160526.00_00_03_19.Still001 copy
I torsdags gik et projekt, vi har arbejdet på hos momondo de sidste mange måneder, langt om længe live. Og det var en kæmpe forløsning og med en stor portion stolthed, da vi for første gang kunne vise “momondo – The DNA Journey” til offentligheden. Måske I allerede har set filmen på Facebook eller Youtube? I så fald er I ikke de eneste. Mere end 25 millioner mennesker har på blot 5 dage set filmen, som er gået verden rundt, og jeg er så stolt over, hvor godt filmen er blevet taget imod og den samtale den har start rundt omkring i verden.

Selvom jeg måske nok er lidt farvet af at have været så meget med inde over projektet, er jeg stadig forbavset over, hvor meget filmen og dens budskaber faktisk har påvirket mig. Jeg får stadig kuldegysninger og tårer i øjnene, hver gang jeg ser den og bliver virkelig fascineret af, hvor stor betydning vores rødder faktisk har på vores identitet og selvfortælling. Både på godt og ondt. 

Filmen er et bevis på, at vi mennesker, på trods af ophav, etnicitet og kultur, har mere tilfælles end vi tror. Det handler blot om at være åben for at se det, for en åben verden begynder med et åbent sind <3

Hvad synes I om filmen?

 • Reply
  Ida
  7. juni 2016 at 9:57

  Jeg synes filmen er helt fantastisk og den kan forhåbentlig være med til at bryde nogle af de fordomme folk har om hinanden, da som filmen jo så fint viser, at vi har rødder mange steder 🙂

  • Reply
   merimeri
   7. juni 2016 at 21:50

   Det er i hvert fald vores ambition med filmen – og baseret på den gode respons vi har fået indtil videre, så lader det i den grad til, at der er mange, som har fået deres horisont åbnet op ved at se filmen. Og dét er en fantastisk tanke!

 • Reply
  kathrine
  7. juni 2016 at 13:20

  Filmen er godt nok helt fantastisk og god. Håber den kan være med til at bryde nogen af alle de dårlige fordomme som vi har om hinanden.

  God dag
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  • Reply
   merimeri
   7. juni 2016 at 21:51

   Det er også vores største håb – og baseret på den gode respons vi har fået indtil videre, så lader det i den grad til, at der er mange, som har fået deres horisont åbnet op ved at se filmen, så håber vi bare, at det også vil afspejle sig i den måde vi mennesker forholder os til hinanden og forskelligheder på.

 • Reply
  Ida
  8. juni 2016 at 8:11

  Den er så god!! Jeg er helt vild med den. Vi sad faktisk og talte om den på arbejdet igår og tænkte på om vi også kunne få lavet ligende undersøgelse 🙂

  • Reply
   merimeri
   12. juni 2016 at 22:06

   Det er virkelig fedt at høre, hvordan reklamen har givet anledning til en samtale om emnet rundt omkring i landet! Man kan sagtens selv få foretaget sådan en DNA test, AncestryDNA og 23andMe er nogle af de virksomheder, som tilbyder det.

Kommenter