Hverdagsliv

HOW TO TURN 26 SUCCESSFULLY

13. september 2014
Jeg havde fødselsdag igår, og havde nær ved den bedste dag, jeg kunne ønske mig. Blev vækket af fødselsdagssang, syndigt morgenbord og gave fra min kæreste. Fik det fineste armbånd fra Line & Jo, som går perfekt sammen med mine andre smykker, og var således et match made in heaven. Efter en dejlig morgen strøg jeg videre mod Nørrebro, hvor den stod på sommerfest med mine søde kollegaer.  Og hvilken dag. Vi lagde godt fra start med metodemøde og frokost på D’angleterre, hvor jeg også blev beriget med Body Balm’en fra Rudolph Care, som jeg glæder mig til at tage i brug. Efter veloverstået (og sindsygt lækker) frokost, tog vi videre til paintball på Refshaleøen for til sidst at slutte af med middag og fest på Nørrebro, Klokken 4 i morges måtte jeg kapitulere og cyklede glad, mæt (og ok, nok også lidt fuld) hjem under den københavnske stjernehimmel. 
Jo, 26 får de varmeste anbefalinger herfra!
 • Reply
  Line Mark
  13. september 2014 at 11:09

  Velfortjent, sødeste du!

 • Reply
  Katrine Guldbæk
  13. september 2014 at 11:20

  Lyder til at have været en helt fantastisk fødselsdag 🙂 og sikke et fint armbånd du fik!

 • Reply
  Colombe de la paix
  13. september 2014 at 11:38

  Mange gange tillykke igen!Det lyder som en dejlig dag og sikke et fint armbånd! 🙂

 • Reply
  Lullumut
  13. september 2014 at 15:07

  Stort tillykke, søde 🙂 Det lyder som den helt perfekte fødselsdag 🙂 Flotte gaver og pæn mad :-)Lidt sjovt, jeg var selv ude med mine kollegaer i går 🙂 Team building med kommunikations møde, Seqway og middag på Höst 🙂

 • Reply
  Ida
  14. september 2014 at 9:46

  Det lyder som en rigtig god og velfortjent dag :)Og endnu engang stort tillykke søde Line 🙂

Kommenter