Hverdagsliv

Last day in Hamburg

2. januar 2013


H&M; Trend angora knit / Zara jeans / Asos boots / Jane Kønig necklace

Det er vores sidste dag i Hamburg idag, og eftersom jeg i morges vågnede op med noget der minder om influenza, så glæder jeg mig lidt til at komme hjem. Har ikke haft influenza i 10 år tror jeg, så sådan rent statistisk set, så måtte det jo også være min tur snart, eftersom det virker som om det halve af DK pt også er ramt 😉 Jeg havde i dagens anledning iført mig to af mine nye Hamburg-køb; Angorastrikken fra H&M; Trend og leopardmønstrede bukser fra Zara. Har praktisk talt boet i bukserne siden dankortet blev svinget igennem, så de har fluks placeret sig ret højt på favoritlisten. Synes leopard-mønstret er en perfekt måde at tilføje lidt detaljer og kant til et ellers simpelt outfit.
 • Reply
  Anonym
  2. januar 2013 at 14:22

  Jeg er forelsket i bukserne! Har luret på dem længe i Zara, men synes prisen har været lidt for irriterende. Pas på jeg ikke "låner" dem af dig 😉
  Håber du bliver rask til i morgen – sender en masse helbredene tanker til dig 🙂

  // Simone K.

 • Reply
  Ditte
  2. januar 2013 at 15:50

  Du er simpelthen så køn og har den flotteste krop, jeg længe har set! 🙂

 • Reply
  Ida / Fashionlab
  2. januar 2013 at 18:20

  Lækkert og enkelt outfit!! 🙂

  Ej hvor er det surt for dig! Men det er næsten ikke til at undgå i disse dage! Jeg håber virkelig at jeg slipper – Om ikke andet, at jeg holder mig fri indtil den 16. og mine eksamener er overstået! Rigtig god bedring 🙂

 • Reply
  Jadore blog
  3. januar 2013 at 12:30

  Hamburg er sådan en hyggelig by 🙂

 • Reply
  Line S.
  3. januar 2013 at 17:52

  Virkelig! Tror heller ikke det bliver sidste gang vi tog derned 🙂

 • Reply
  Line S.
  3. januar 2013 at 17:53

  Tusind tak søde Ida. Krydser virkelig også fingre for at du går fri, så du kan få fred til eksamenslæsningen!

 • Reply
  Line S.
  3. januar 2013 at 18:07

  Eeej, hvor er du sød. Dét var lige sådan et kompliment jeg havde brug for efter endnu en dag med influenza! Tusind tak søde Ditte!

 • Reply
  Line S.
  3. januar 2013 at 18:10

  Tak sødeste – er så ked af at måtte aflyse idag 🙁
  De er også på udsalg online hvis det er:
  http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/dk/en/zara-neu-W2012-s/317508/980502/PRINTED%20LEGGINGS

 • Reply
  Katrine Guldbæk
  3. januar 2013 at 20:28

  Super fint outfit. Blusens farve klæder dine lokker rigtig godt 🙂

 • Reply
  Line S.
  4. januar 2013 at 14:10

  Hvor er du sød, tak!

 • Reply
  Camilla - Scent of Fashion
  5. januar 2013 at 18:28

  Helt igennem lækkert outfit. Jeg har altid elsket sort/hvid kontrasten, og du bærer det flot!

Kommenter