Hverdagsliv

30122012

31. december 2012

Bruuns Bazaar knit / Designers Remix skirt / Jane Kønig necklace / Asos boots

Årets sidste dagens på bloggen er hermed en realitet. Jeg luftede min nye nederdel fra Designers Remix igår, som jeg var heldig at få af min kæreste i julegave. Den var på min 2013-shoppingliste, så det er jo fantastisk at kunne strege et køb allerede inden årets begyndelse. Er blevet vanvittig glad for den, og glæder mig allerede til at kunne style den til sommer med en oversized tee med oprullede ærmer og gladiatorsandaler. Indtil da, så bliver den brugt med enkle trøjer, uden for meget volumen. Nederdelen er ligesom volumiøs nok i sig selv. 
Når min sovende kæreste ved siden af, engang er udhvilet, så skal vi ud og have os noget morgenmad, og så skal dagen ellers bruges i St. Pauli området. Forestiller mig det meste er lukket hernede idag også, så vi tager bare en stille og rolig dag rundt i byen, inden vi skal hjem og gøre os klar til i aften. 
Kig ind senere, hvor jeg kommer med en lille nytårshilsen og gør status over året der gik!
 • Reply
  Trinhammer
  31. december 2012 at 10:55

  Den nederdel er bare for skøn, og dejligt at du allerede nu kunne strege den af listen 😉 Håber I får den dejligste aften, søde!! Godt nytår!!

 • Reply
  Line S.
  31. december 2012 at 14:26

  Har jo haft mine betænkeligheder ved de der strutskørter, men tror jeg er blevet enig med mig selv om at det trods alt fungerer ganske godt! Taaak sødeste du og så afgjort i lige måde! Håber du og din kæreste får en skøn aften, og så glæder jeg mig til meget mere bloglæsning hos dig i 2013!! 🙂

 • Reply
  Astrid
  1. januar 2013 at 17:50

  Dit hår er simpelthen så fint – og din nederdel er virkelig laber! 🙂

  -Astrid

 • Reply
  Trine Lykke
  2. januar 2013 at 2:26

  Den nederdel er bare fantastisk, Så snart jeg har født og har en ide om hvordan min krop har det må jeg ud og prøve den… Suk!
  Godt nytår 🙂

 • Reply
  Line S.
  3. januar 2013 at 18:11

  Hvor er du sød – tusind tak!

 • Reply
  Line S.
  3. januar 2013 at 18:13

  Årh hvor spændende med familieforøgelse. Held og lykke med det hele, og også et godt nytår til dig! 🙂

 • Reply
  Katrine Guldbæk
  6. januar 2013 at 18:46

  Super fint outfit – nederdelen klæder dig helt vildt godt 🙂

 • Reply
  Line S.
  9. januar 2013 at 13:30

  Det er jeg virkelig glad for at høre. Var ellers lidt skeptisk omkring strutnederdelen, men er simpelthen blevet så glad for den!

Kommenter