Hverdagsliv

MINE APRIL PLANER

1. april 2021
Fineste afslutning på denne første aprildag; lyserøde lammeskyer og aftensol

April, der var du jo, og pludselig var det for alvor forår. Med tocifrede temperaturer og et udeliv der summer forventningsfuldt. Der er altså noget helt særligt over denne tid. Al den håbefulde glæde og gode humør der spreder sig i byen, som vi alle kommer ud af vores vinter- og isolationshi. Det føles genkendeligt på en god måde, og som en lille snert af det liv, der plejer at være. Der er ingen tvivl om, at vi går mod bedre tid med sommeren og udbredelses af corona vaccinen hastigt på vej, og jeg tror på, at mange ting vil føles lidt mere som plejer, som vi nærmer os sommer. Den tanke er rar at holde sig for øje!

Således går jeg fuld af forventning og godt humør ind i april, og glæder mig til alt det der venter. Og især én helt særlig ting!

I april glæder jeg mig til:

 • Endelig at møde lillesøster. Hun kom ikke i marts, som jeg ellers havde troet, og også lidt håbet på, men april slipper hun ikke udenom. Lige om lidt er hun her ♥
 • At opleve Nola blive storesøster. Det fylder næsten lige så meget for mig, som det at jeg snart er mor til to.
 • Babynus og en hel måned i barselsbobbel sammen med Mads, der udover de to ugers fædreorlov også tager yderligere to ugers ferie i forbindelse med lillesøsters ankomst. Glæder mig så meget til at have god tid til at lande i vores nye liv sammen.
 • At få en snert af min præ-graviditets krop tilbage igen. Savner den. Synes jeg har været gravid i evigheder, og selvom det er uendeligt livsbekræftende og evigt fascinerende hvad kroppen formår under en graviditet, glæder jeg mig også bare til at have min krop lidt for mig selv igen.
 • Lune forårsdage med anledning til frokost i vores gård.
 • Et lidt mere lempeligt gensyn med venner og familie. Vi har holdt helt lav profil de seneste uger op til termin, og ikke set andet end vores forældre og et enkelt hold venner til en formiddag på legeplads. Jeg savner social stimuli og selvom det helt sikkert bliver i det små også i april, fordi vi lige skal lande med lillesøster, glæder jeg mig ret meget til at se bare lidt mere til alle dem jeg savner.

Jeg vil se, lytte og læse:

 • Efter at have slugt første sæson af The Bold Type i løbet af en uges tid, mistede jeg lidt pusten med den, og søger nu mod nye græsgange. Har stadig ikke fået set mere end et par afsnit af Bridgerton, men tænker at gå mere dedikeret til værks her i april. Efter sigende skulle den være glimrende selskab til ammestunder.
 • Acoustic Chill playlisten på Spotify. Det er også den vi har planlagt som fødselsspilleliste, og det føles trygt og godt allerede nu at have den kørende på repeat herhjemme. Derudover lytter jeg til podcasten Efterfødselssamtalen fra To The Moon Honey, der også er en rar måde at nærme sig fødslen på.
 • Aviser og letfordøjelige magasiner er åbenbart det eneste læsestof jeg for tiden kommer i mål med, og jeg gør mig ingen forhåbninger om, at det bliver anderledes i april (fordi, selvindsigt). Børsen, som er vores hof-avis herhjemme, som vi begge er skolet fra Copenhagen Business School, og Boligmagasinet gør sig det i øvrigt også glimrende til en stille stund.

Jeg vil spise:

 • Drømmer efterhånden hede drømme om at alle de steder, vi gerne vil støtte, når de åbner op for udeservering den 21. april, og jeg tænker det er perfekt at forene med trilleture med barnevognen.
 • Is. Fra Østerberg og Siciliansk Is der endelig er åbnet op for sæsonen.
 • Tartar, en rød bøf og frisk tun. I hvert fald bare en enkelt gang for at opveje for de seneste 9 måneders afhold.
 • I samme ombæring glæder jeg mig virkelig også til et godt glas hvidvin og en ordentlig drink.

Jeg vil købe:

 • Noget fint og forårsagtigt til garderoben. Nærmest intet nyt er blevet købt siden årsskiftet, fordi #højgravid, og jeg glæder mig derfor til igen at kunne forsvare nye køb. Helt konkret har jeg kig på denne smukke printede kjole fra &Other Stories, som jeg med lidt god vilje tænker godt kan bruges selvom man ammer. Den vil være smuk med en cardigan over indtil vejret tillader bare arme.
 • Længe har jeg drømt om at investere i denne smukke Love Handles vase fra Anissa Kermiche. Overvejer om ikke markeringen af lillesøsters ankomst kunne være en god anledning. En hyldest til kvindekroppen i bogstaveligste forstand!

Jeg vil gøre mig umage med:

 • At suge foråret til mig. Knopperne der springer ud, byen der pludselig får farver, forårssolen der tiltrængt begynder at tage fat og sende lunende stråler mod mit ansigt. Efterår har en særlig plads i mit hjerte, men april og maj er altså tæt på at hamle op.
 • Ikke at have alt for travlt med at få overstået den sidste ventetid inden lillesøster kommer, selvom det er en umådelig svær øvelse. Men de aller sidste dage alene, bare Mads, Nola og jeg, kommer aldrig igen, og lur mig om jeg ikke på den anden side vil blive ret rørstrømsk ved tanken om netop dén tid. Jeg tror det!

Hvad glæder du dig til i april?

 • Reply
  Kristiane
  1. april 2021 at 20:43

  Jeg gælder mig til at blive mor. Har termin i april og håber snart hun melder sin ankomst

  • Reply
   Line Schjelde
   2. april 2021 at 7:42

   Åh så spændende Kristiane! Al mulig held og lykke med den forestående fødsel, og dit livs rejse med at blive mor ♥

 • Reply
  Louise Herby
  1. april 2021 at 23:32

  Det bliver SÅ spændende for jer endelig at skulle møde lillesøster 🙂 Jeg ønsker dig den bedste fødsel! ❤ Og så glæder jeg mig til at høre hendes navn 🙂
  Uh, den vase er også bare så fin. Den har jeg selv på ønskelisten 🙂
  Jeg glæder mig egentlig bare til, at det ikke er så koldt at være på legeplads i weekenden. De små glæder, haha.

  • Reply
   Line Schjelde
   2. april 2021 at 7:43

   Tusinde tak søde Louise ♥
   Ja, den er så smuk, og en tidløs investering – siger jeg til mig selv, som jeg prøver at forsvare at kaste den slags summer efter en vase 😉
   Et ønske om færre kolde dage på legepladsen synes jeg også er helt og aldeles på sin plads!

Kommenter