Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

13. maj 2019

God mandag morgen derude ♥

Hvor jeg håber, at I har haft en skøn weekend og er landet blødt i den nye uge. Forhåbentlig med solen skinnende over jer ligesom jeg har her på Vesterbro. Humøret her i hvert fald højt her på matriklen med et sjældent stort mandagsoverskud, hvilket hænger sammen med at Nola har sovet 2 x 4 timer i nat, hvilket ellers nærmest aldrig sker, og at vi havde Mads hjemme hos os næsten helt indtil klokken 9, hvilket altså får morgenpraktikken til at glide lidt lettere.

Nu sover Nola mageligt i gården, og har gjort det en times tid. Jeg er nået til bunds i indbakken, tekruset og vasketøjskurven, og håber, jeg også lige kan nå at færdiggøre dette skriv, inden Nola vågner fra drømmeland. Weekenden er blevet brugt på farten, så det er ekstra rart med en mandag formiddag herhjemme, og det eneste vi ellers har på programmet i dag er indkøb og hen og hente mere maling, så vi forhåbentlig snart kan komme i mål med væggene herhjemme. Selvom jeg er blevet imponerende god til at distrahere mit blik fra de ufærdige vægge og tilhørende rod, glæder jeg mig altså også stort til vi kan sætte et kæmpe flueben ud for projekt ‘genetabler-hvide-vægge’. I denne uge. Forhåbentlig! I mellemtiden klikker jeg fine sager hjem til indretningen af soveværelset, og det er nu heller ikke den værste overspringshandling at gøre sig.

Sidste uge forsvandt i et virvar af murstøv og malerpletter, men heldigvis var der også fine øjeblikke ind imellem. Se bare med her …

II Vores midlertidige sovesituation. Med familiesovesal på gulvet. Og selvom jeg selvfølgelig glæder mig til at være tilbage i en mere normal sovehøjde, så er det altså også virkelig hyggeligt at sove lige der på gulvet. Minder mig om at være på lejrtur II

II Blomsterlykke på vej II

II At komme hjem fra sommerhus og se vores nye, gamle vægge tage form. Jeg havde været spændt på, om jeg mon ville komme til at savne murstensvæggene, men det føles bare så, så rigtigt at lægge dén stil bag os, og jeg har ikke et sekund fortrudt. Har nærmest allerede glemt, hvordan murstensvæggen tog sig ud i rummet, og det tager jeg som et godt tegn II

II Bare en lille dele-snurre til køreturen, tak. Roadtrip, lang som kort, har altså godt af lidt snacks til vejen, og den tjans påtager jeg mig hellere end gerne, hvis det medvirker til, at jeg kan se mit snit til at snuppe en af BRØDS snurrer med på tur II

II Søndag var en særlig dag. Min aller første mors dag som MOR. Og ikke nok med, at jeg brugte dagen på at fejre min egen søde mors fødselsdag, var Nola også ekstra gavmild med sin kærlighed igår. Hun er begyndt at slynge sine arme rundt om halsen på mig, og mit hjerte er ved at svømme over hver gang ♥ II

II Ovenpå stor fødselsdagsbrunch efterfulgt af eftermiddagskage hos søde venner, besluttede vi at gå linen ud og sluttede således weekenden af med snaskede burgere på vejen hjem. Vi er godt forvænt med de mange high-end burgerjoints vi omgiver os med, men en sjælden gang i mellem er det nu også okay med end uprætentiøs whopper på vejen II

 

    Kommenter