Hverdagsliv

WARDROBE CHALLENGE / DAY 3

25. juni 2014
Isabel Marant pour H&M; dress / Isabel Marant boots / Vintage clutch

Dag 3 i min garderobeudfordring. Kjolen her har ikke været på siden juleaften, selvom jeg egentlig synes den er fin og stadig meget mig. Mit problem er nok at jeg til hverdag føler mig lidt for pyntet i den, og derfor overser jeg den når jeg skal vælge tøj om morgenen. Idag prøvede jeg derfor at dresse kjolen lidt ned med mine wedges støvler og bare ben. Clutchen ville jeg nok udelade en anden gang, og istedet skifte den ud med en større hverdagstaske, for netop at gøre outfittet mere hverdagscool. 
Er I ellers ved at være gået på sommerferie rundt omkring derude? Jeg arbejder jo kun deltid ved siden af mit studie, så jeg nyder det søde sommerferieliv og efter at have arbejdet mandag og tirsdag, så har jeg nu fri frem til torsdag i næste uge. Så skønt! Jeg har nogle projekter hjemme i lejligheden (selvfølgelig) og ellers satser jeg bare på godt vejr og hygge med mine veninder de kommende dage. Jeg er kørt helt ned i gear, har tømt kalenderen for langtidsplanlagte aftaler for istedet at gøre plads til de mere spontane, og jeg er vild med det. Det er tiltrængt ovenpå en travl vinter og forår, og jeg kan mærke at det gør mig godt at give lidt slip på al planlægningen og bare tage en dag ad gangen.
 • Reply
  Kristina Lund Jensen
  25. juni 2014 at 22:16

  På trods af at jeg ikke selv har en blog at kunne benytte mig af, så har jeg selv taget samme udfordring op. Og det skal du virkelig have tak for! Er blevet så inspireret Line, og jeg tror at alle (kvinder især) kunne nyde godt af det :)Så et kæmpe tak for god inspiration herfra! Og du ser iøvrigt hamrende godt ud i den kjole, så den håber jeg at du holder fast i! Knus

 • Reply
  Ida
  26. juni 2014 at 6:00

  Den er super fin og synes ikke at den er så pyntet, så den skal du have på lidt oftere :)Og hvor lyder det bare lækkert med så lang weekend – nyd den også lidt for mig 🙂

 • Reply
  Simone Klinke Christensen
  26. juni 2014 at 10:12

  Kjolen er virkelig smuk, og den passer så godt til dig! Jeg ville måske også, som du selv skriver, udelade din clutch næste gang og bruge en mere hverdagstaske, for at dresse kjolen ned 🙂

 • Reply
  Liselotte
  26. juni 2014 at 12:54

  Super lækkert outfit Er vild med sammensætingen :)/ Liselotte

Kommenter