Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

18. marts 2019

Glædelig mandag, venner. Jeg håber, I er kommet godt fra start på den nye uge ♥

Her startede dagen allerede inden klokken 6, hvor Nola bedyrede at hun ikke havde tænkt sig at sove mere, ovenpå en i forvejen lidt urolig nat. Nuvel, hvad den lille dame befaler. Så op kom vi. Og besluttede os at få det bedste ud af den tidlige start. Så mens Mads morgenpuslede med Nola, så jeg mit snit til et langt bad. Med hårkur, ansigtsmaske og tid at barbere ben. Bagefter fiskede vi et par hjemmebagte boller op ad fryseren, som vi kunne lune, og servere sammen med blødkogte æg og appelsin med mynte og pinjekerner. Søndagsstart på en mandag. Og ved I hvad? Det føles næsten mere luksusagtigt end at gøre det på en søndag. Så selvom mandag kan være en lidt strid dag at komme op og igang, så får det altså min varmeste anbefaling at sætte vækkeuret lidt tidligt (altså hvis nu man ikke har en baby der står for morgenvækningen), så man i ro og mag og med lidt ekstra tid til velvære, får en god start på ugen.

Nu er Mads sendt afsted på arbejde, Nola er lagt til dagens første lur i gården, morgenoprydningen er klaret, og det er tid til mig-tid. Med varm te i koppen og bloggen foran mig. Udover besøg af sundhedsplejersken til 8 måneders tjek senere i formiddag, har vi ikke andre ting på programmet, så forhåbentlig der bliver god tid til blogarbejde. Første punkt på tjeklisten er rare glimt fra den forgangne uge. Og dem har der været mange af.

II Sidste mandag føles lysår væk. Med dens lunende solstråler og vindstil, som siden da har været afløst af regn og strid vind. Men sidste mandag efter denne omgangs sidste babysvømning, en sovende baby i vognen og varm te i koppen, der føltes det som om foråret var lige rundt om hjørnet. Lad det snart være tilfældet igen! II

II Onsdag aften var jeg på Bar Pasta med en veninde, imens Mads og Nola hyggede derhjemme. Og mit hjerte er altså ved at svømme over, når jeg kommer hjem til det her muntre makkerpar. Jeg savner altid, når jeg er væk fra dem, men at se de to knytte bånd, er savnet værd. II

II Jeg fortsatte den gode spisestime torsdag, hvor jeg og en veninde var inviteret til frokostbord på Madklubben Frederiksberg (og skrivet her er således at betragte som reklame). Hun med sin 5 måneder gamle Erik og jeg med Nola. Med vilje var vi lidt hurtige til at få bestilt maden, men ved jo aldrig, hvornår man kun har en hånd og et enkelt vågent øje at spise med. Og maden var da også kun akkurat blevet sat på bordet, før først den ene babyalarm larmede, og så den anden. Således blev torsdagsfrokosten istedet en test af, hvor børnevenligt Madklubben Frederiksberg er. Og det er det, skulle jeg hilse at sige. Der var fin plads og tålmodighed til at de små tumlede rundt med legetøj på gulvet ved siden af os. Puslefaciliteterne er tip top og jeg har ladet mig fortælle, at de også har højstole, hvilket vi dog ikke havde brug for i torsdags. At maden i sig selv var mega lækker, og absolut til at betale, som det altid er tilfældet med Madklubben, er kun ekstra plusser i bogen II

II Og så kom fredag. En grå og regnvåd en af slagsen. Men også en fredag, der ikke kommer til at gå i glemmebogen, for med den bragte den sig nemlig også et frieri, et rungende ja og den smukkeste ring II

II Forlovelsesfredagen, som skulle have budt på rester fra fryseren (nu forstår jeg bedre, hvorfor Mads var lidt loren ved den udsigt), endte istedet i et overdådigt festmåltid fra Mads’ hånd. Med stenbiderrogn på vafler, efterfulgt af nyretap, rødvinssauce og kartofler. Jeg kommer til at være godt gift! II

II Høj på kærlighed passede lørdagens planer som hånd i handske. Mads skulle nemlig indløse min fødselsdagsgave til ham, som bød på først en formiddag i Øbro Kurbad efterfulgt at frokost på toppen af København på Restaurant Trio. Og se lige en udsigt vores lækre frokost gled ned mig. Selv på en gråvejrsdag er København noget af det smukkeste, synes jeg II

II En hel igennem herlig weekend sluttede af med disse søndagsgodter. Min savnede veninde Sine, bagt smør og en matcha latte på Rist på Værnedamsvej, der er sådan et hyggeligt sted at slå sig ned II

 

 

 

 

 

 

    Kommenter