Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

16. oktober 2017

Godaften venner, har dagen været god ved jer? Min har været travl; morgentræning, arbejde, forpremiere på filmen Mens vi lever (den skal jeg nok komme tilbage til), mandagsmad på California Kitchen med Mads, efterfulgt af et par timers arbejde, og nu sidder jeg så her, klar til aftenens sidste skriblerier til bloggen, inden jeg er vil gøre mig klar til at smutte i seng, og forhåbentlig stå op til en lidt mindre hektisk dag. Nu er det jo mandag, og det betyder også et kærligt tilbageblik på nogle af sidste uges stunder. Mens jeg derfor lige fordøjer dagens mange gøremål, hygger jeg mig med at scrolle fotoalbummet igennem og samle sidste uges favoritter. Og selvom det var en arbejdstung uge, er jeg alligevel lykkedes med at få klemt en masse rare ting ind. Se selv …

img_4619II Fordi sidste uge mest af alt bød på arbejde, var der heldigvis lidt ekstra tid til at gøre lidt mere ud af aftensmaden, og hvad er bedre end en god gang chili con carne som den perfekte simremad? Not much, I tell you. Opskriften er denne her fra Valdemarsro.dk, som jeg altid sværger til II

vsco-photo-3II Onsdag morgen startede jeg dagen med at tage del i et morgenmøde arrangeret af kommunikationsbureauet Primetime og Kræftens Bekæmpelse, hvor jeg var blevet inviteret til at fortælle min historie om at være HPV smittet, have svære celleforandringer og om den angst, som desværre følger med. Selvom jeg ikke slår mig på at være den store taler, så var jeg vildt glad for, at jeg gjorde det, og det gør altså noget godt for samvittigheden og min egen stolthed at stå på mål for så vigtigt et emne II

img_4641II Onsdag fortsætte lige så godt, som den startede. Mads’ mormor havde nemlig inviteret på all you can eat sushi fra Sticks&Sushi, og det var jeg nærmest høj på resten af ugen #mormorgoals II

img_4654II Min vanvittigt fine fødselsdagsgave fra Mads’ forældre, som jeg var den ualmindeligt glade modtager af i sidste uge. Nok den smukkeste og mest iøjenfaldende ting i min garderobe II

img_4664II Fredagscroissant. Den bedste af slagsen fra Emmery’s. Og det er jeg ikke den eneste, der mener, eftersom Politiken i september også kårede den som den bedste croissant! II

img_4691II Sommerhussquad, og to af mine favoritmænd. Mads og min lillebror, fanget i ens jakker i et udsigtstårn i Marienlyst under weekendens sommerhustur II

vsco-photo-4II Glimt fra en rigtig bager. Sådan en, hvor wienerbrødet koster en flad 10’er, hvor man kan få overskårne med rigeligt glasur, og chokoladeboller. Åh, dem savner jeg her i København … og Mads griner altid lidt af os selv, når vi i Lagkagehuset betaler næsten det dobbelte for en frøsnapper II

vsco-photo-1II Familiebowling. Det burde man gøre noget oftere! Også selvom jeg i søndags havde helt ondt i min højre underarm af at føre mig frem på banen. Til ingen verdens nytte, eftersom jeg ikke var i nærheden af at vinde, haha. II

fullsizerenderII Perfekt afslutning på weekenden. Morgentur med den her udsigt og lyden af bølgeskvulp. Det er lyden af lykke II

    Kommenter