Skønhed

SUNDAY TALK: MY DAILY BEAUTY ROUTINE

15. oktober 2017

skoenhedsrutine-1

II 1 CLEANSING FOAM RUDOLPH CARE II 2 HÅNDCREME DR. HAUSCHKA II 3 ØJENCREME ECOOKING II 4 ANSIGTSCREME REN II 5 E-VITAMIN SERUM ECOOKING II 6 LIP BALM ECOOKING II 7 MULTIOLIE ECOOKING II 8 NATCREME ORIGINS II

Jeg er garanteret ikke den eneste, som om søndagen ynder at gøre lidt ekstra ud af skønhedsrutinen, og derfor tænkte jeg, at jeg i dag vil dele lidt ud af min daglige hudpleje. Nu er der jo ikke to, som har samme hud og behov, men derfor elsker jeg alligevel at læse med hos andre, når de deler ud af deres skønhedsrutiner og inspirerer mig til måske nye tilføjelser til min egen rutine, og jeg håber, at jeg også I derude sætter pris på den type indlæg, så ikke dagens søndagspost er ramt helt ved siden af, hehe. 

I dag vil jeg fokusere på de produkter, som i løbet af en dag er en del af min hudpleje, og så vil jeg en anden dag lave samme indlæg om mine hårpleje og mine makeup. Så bliver indlægget her heller ikke alt for tungt. Det er jo trods alt søndag, og de fleste af os har nok en Netflix serie og noget søndagssnolder, som vi også gerne vil have tid til.

First thing first, og om morgenen, når jeg har været i bad, er min multiolie fra Ecooking det første, jeg kommer på min hud. Ecooking er jo i virkeligheden et relativt nyt bekendskab for mit vedkommende, men som I kan fornemme på kollagen her, så er det blevet lidt af en favorit, og adskillige produkter er flyttet ind den sidste måneds tid og er blevet en fast del af min daglige rutine. Multiolien er, som navnet antyder, et produkt der tjener flere formål. Jeg bruger både olien som fugtgiver inden min dagcreme, til at fjerne makeup med om aftenen og til kroppen. Og den er genial til alle formål. Min veninde komplimenterende forleden min hud, og for en som ellers altid har døjet med let blussende hud og småudbrud af bumser, er det ellers ikke ofte, at den slags komplimenter har været helt berettiget hos mig, men efter at jeg er begyndt at bruge multiolien dagligt kan både se og mærke forskel, og den har formået at gøre min hud mere rolig. 

Efter olien kommer jeg en smule af min dagcreme fra REN på og lader den herefter tørre helt ind, inden jeg går igang med min daglige makeup rutine. 

Især her om efteråret har jeg tendens til meget tørre hænder, så i løbet af dagen bruger jeg en håndcreme fra Dr. Hauschka, som er let fed i konsistensen, dufter mildt og trænger hurtigt ind. Ligesom med tørre hænder, findes der heller ikke noget værre end tørre læber, og dem undgår jeg med min lipbalm fra Ecooking, som består af mandel- og arganolie, og som er en af de bedste balms, jeg længe har haft.

Mens min skønhedsrutine om morgenen, er rimelig simpel, så gør jeg lidt mere ud af den om aftenen, og der findes næsten ikke noget bedre end følelsen af renset og gennemfugtet hud inden jeg skal i seng. Min rutine består i, at jeg først skyller mit ansigt i varmt vand for at åbne porrerne op, derefter masserer jeg en cleasing foam fra Rudolph Care, som jeg efterhånden har sværget til i mange, mange år, ind i huden. Når huden herefter er renset og duppet tør, bruger jeg et par dråber af en e-vitamin serum, som også er fra Ecooking. Den er virkelig drøj i brug, men føles til gengæld som silke på min hud og efterlader den gennemfugtet. Herefter dupper jeg lidt øjencreme fra Ecooking omkring øjnene, bunder under, over og på de begyndende fine linjer ved siden af øjnene, og som sidste punkt på min skønhedsrutine smører jeg en natcreme fra Origins på. Jeg foretrækker en fed natcreme, så det er denne, men den trænger alligevel hurtigt ind, og mens jeg får min skønhedssøvn, som jo i virkeligheden er den vigtigste del af min pleje, så fjerner cremen mine døde hudceller og efterlader min hud mere frisk og gennemfugtet.

  • Reply
    Kristina
    16. oktober 2017 at 15:28

    Hej Line,

    Jeg har ikke kommenteret før, men vil lige sige tak for en inspirerende blog 🙂 Og fint indlæg om hudpleje. Jeg har selv døjet med uren hud/akne i mange år og har først for nyligt fået min hud under kontrol ved at følge gode råd fra beautyspace.dk – kan varmt anbefales at følge med der! Noget der virkelig har gjort en forskel for mig, er at fugte med en mist inden brug af serum/creme/olie og jeg tror også at du vil blive glad for det. Jeg bruger en fugtmist fra Rønsbøl, men kan se at e-cooking også har én. Det vigtigste er at den indeholder glycerin eller hyaloron, som er ingredienser der binder fugten og som gør at de produkter du putter på efterfølgende trænger dybere ned i huden. Min hud føles bare meget bedre efter at jeg er begyndt på det! Og så kan jeg varmt anbefale A-vitamin – f.eks. hybenkerneolie er virkelig et vidundermiddel. Det virker godt mod uren hud, ar, rynker, udjævner hudtonen. Salicylsyre fra danish skin care har også hjulpet på min urenheder og niacinamid fra the ordinary. Bare lige et par tip fra én med tendens til uren og reaktiv hud 🙂 God dag til dig.

Kommenter