Skønhed

NYE SKØNHEDSRUTINER MED ECOOKING

29. august 2017

PRODUKTERNE ER MODTAGET TIL TEST AF BILLIGVOKS.DK

vsco-photo-1 vsco-photo-2INDEHOLDER REKLAMELINKS: II MULTI OLIE ECOOKING II ØJENCREME ECOOKING II 

Da vi i tirsdags kom hjem fra ferie ventede der en glædelig overraskelse på dørmåtten. De ECOOKING produkter, som jeg havde fået lov at teste, var nemlig dukket op, og eftersom min vante øjencreme var løbet tør lige op til ferien, og det samme med min bodyoil, blev begge sager straks taget i brug. Men inden jeg kommer med min dom, vil jeg lige fortælle lidt om ECOOKING til de af jer, som ikke kendte til dem i forvejen (jeg gjorde fx ikke).

ECOOKING er en dansk hudplejeserie, hvor fokus er på naturlige og økologiske ingredienser. Faktisk så naturlige, at de fleste af ingredienserne kan bruges i madlavningen, og dén tanke kan jeg rigtig godt lide. At det, jeg kommer udvendig på min hud, ligeså godt kunne være indtaget indvendigt. 

Indpakningen på produkterne er fin og ærlig. Dét der står, er det du får. Og det er en anden af grundtankerne ved ECOOKING, som jeg er fan af. Jeg er garanteret ikke den eneste, som helt kan miste pusten, når man står i butikken og kigger på udvalget af dagcreme og det ene produktnavn efter det andet virker til at være med i en konkurrence om, at finde på det mest kunstfærdige navn. Min nuværende dagcreme fra REN hedder fx Evercalm Glocal Protection Day Creme. Ikke videre gennemskueligt, og det sætter jeg pris på, at ECOOKING forsøger at gøre op med.

Og lever produkterne så op til de klare visioner og den lovende indpakning?

Ja. Indtil videre i hvert fald.

Nu er det selvfølgelig sjældent, at man oplever mærkbare forandringer efter blot få ugers brug af et nyt skønhedsprodukt, men jeg kan sige så meget, at jeg kommer til at fortsætte med både multiolien og øjencreme, til de er tømt, og det er altid et godt tegn. 

 Multiolien, som kommer i både 10, 100 og 500ml, er, som navnet antyder et multiprodukt, der kan anvendes både som ansigts- og kropsolie, som hårolie og som makeupfjerner. Jeg bruger den hver morgen under min dagcreme, og så bruger jeg den på benene, og til begge formål er den glimrende. Min hud føles blød og gennemfugtet, og så synes jeg at kunne fornemme, at min hud i ansigtet har fået lidt mere glød, efter jeg er begyndt at bruge den. 

Øjencremen bruger jeg hver aften inden jeg går i seng, hvor jeg dupper lidt på omkring både under og over øjet. Cremen er ikke så fed, som de øjencremer jeg ellers er vant til, men den påstår at kunne mindske fine linjer og mørke rander under øjnene, så jeg er glæder mig til at se, om jeg kan se en tyderligere forskel om yderligere et par uger. Den lette konsistens gør, at cremen hurtigt trænger ind, og får huden omkring øjnene til at føles fugtet og opfrisket. 

Begge cremer kommer i en praktisk beholder med pumpe, så det er nemt at dosere mængde. Som I nok kan fornemme, er jeg indtil videre ret positivt stemt over for ECOOKING, og jeg overvejer faktisk, at klikke deres en serum og multibalm hjem derfra, som jeg også har læst rigtig godt om.

Sig endelig til hvis I har spørgsmål til de produkter, jeg har anmeldt. 

 • Reply
  kathrine
  29. august 2017 at 10:52

  Jeg er også kæmpe fan af Ecooking, det er simpelthen nogle fantastiske produkter og deres design er også virkelig fint!

  God tirsdag 🙂
  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  • Reply
   merimeri
   31. august 2017 at 9:19

   Ja ikke? Jeg er i hvert fald en nyerklæret fan, og der er da også allerede kommet et par produkter mere derfra på min ønskeliste. Både multibalm og peel masken. Har du erfaringer med disse? 🙂
   Kh. L

Kommenter