Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

28. august 2017

Jeg er ved at være nået til vejs ende på mandagen, og forude venter bare et par timers arbejde med bloggen og sæsonfinale på Game of Thrones. En ganske glimrende start på ugen med andre ord, og der for en gangs skyld ikke skyggen af mandags blues her. Tror også overskuddet bliver holdt lidt sammen af, at jeg har haft en virkelig god og rar weekend fyldt med afslapning, hygge, god mad (og meget af den) og selskabet af flere af mine yndlingsmennesker. Nuvel, at vi indtil videre har fået den lune sensommer, som jeg havde håbet på, skader heller ikke. Snuppede en løbetur rundt om søerne efter arbejde, og det var så skønt at kunne løbe afsted i bare arme og shorts og stadig blive varmet igennem af solen. Lad det fortsætte længe endnu! Eller i hvert fald bare til og med den 17. september, hvor jeg altså håber på, at kunne holde fødselsdag i vores gård. Fingers crossed. 

Nåh, men inden jeg sætter mig til rette med Mads og dyner i sofaen, klar til GoT finalen, så er det blevet tid til en anden rar mandagstradition. Tilbageblikket på sidste uges rarheder. Sæt igang!

img_3700II Tænk sig at det kun er under en uge siden, at min morgenudsigt så sådan her ud. Jeg elsker mit Vesterbro, men den her udsigt ville jeg altså ikke have noget imod at stå op til hver morgen! II 

img_3727II Torsdag begav jeg mig – ligesom resten af København og alle byens bloggere – ud på Selinevej for at gå ombord i marken med pluk-selv-blomster. Sådan et fint initiativ fra Københavns kommune! II

img_3728II Fredag morgen tog vi forskud på weekendglæderne, og nød et overskudsmorgenbord i anledning af, at det var Mads’ sidste rigtige feriedag. Morgenbordet består næsten altid af blødkogte æg, grape med mynte, boller med ost og et eller andet snasket. Aller helst en frøsnapper eller thebirkes. Og så selvfølgelig weekendaviser. II

img_3738II Lørdag havde vi ingen planer, men vejret var godt, så vi besluttede os for at runde Carlsberg, hvor fejringen af deres 170 års fødselsdag løb af stablen. Phlake gav gratis koncert på tennisbanerne og det endte med at være en helt perfekt spontan eftermiddag II

fullsizerender-1II Det tror jeg også, at Mads syntes, for hans tømmermænd blev plejet af sådan en omgang her. Jeg var tømmermændsfri, men derfor kan man jo godt sympatispise en burger. Det har da aldrig skadet nogen, haha II

img_3750II Som jeg startede med at skrive, så har jeg virkelig spist godt i weekenden. Lørdag aften hentede vi (og med vi, mener jeg Mads, for det er sådan arbejdsfordelingen er herhjemme) sushi hos Kato sushi, som er blevet en ny sushifavorit. Sindsygt lækker sushi og meget bedre værdi for pengene sammenlignet med fx Sticks & Sushi, som vi ellers har været forfaldne til II

img_3757II Søndag loppede jeg den med mine veninder Nicoline og Kristina på Gentofte loppemarked. Foruden en lille byge tidligt om morgenen, strålede solen fra en næsten skyfri himmel det meste af dagen, og jeg gik derfra med bedre salg, end jeg havde turde håbe på. Med andre ord var det afgjort værd at stå op kl 5 en søndag morgen for 😉 II

vsco-photo-1II Søndagsgodter og blogskriveri. Perfekt makkerpar. Bland selv slik er min ultimative guilty pleasure, og jeg spekulerer lidt på, om der mon nogensinde kommer en dag, hvor jeg ikke har den mindste smule lyst til det?! II

 • Reply
  kathrine
  29. august 2017 at 11:31

  Er det bare mig? jeg elsker virkelig når du laver disse indlæg, de er så rare og med masser af fantastiske billeder! 🙂

  God tirsdag 🙂
  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  • Reply
   merimeri
   31. august 2017 at 9:20

   Åh hvor er du altså sød Kathrine – så dejligt at høre, at du også nyder at læse med på disse indlæg! Knus og glædelig torsdag til dig

Kommenter