Hverdagsliv

FREDAGSPOST

25. oktober 2019

Godmorgen venner,

Så står vi igen på tippepunktet til weekenden. Bare 9 timer igen for mit vedkommede. Og efter at være landet hjemme på Vesterbro igen i går aftes ovenpå undværet af mit lille familie i to dage, glæder jeg mig mere end almindeligt meget til at kunne kalde den i eftermiddag. Ikke mindst fordi weekenden også er startskuddet på vores efterårsferie, der officielt starter på mandag.

Mine to dage i Berlin var gode. Intensive og spændende, og jeg glæder mig til at skulle arbejde videre med alle de indsigter, vi har fået med dernede fra. Programmet tillod desværre ikke de store armbevægelser rundt om i byen, så udover en middag på anmelderroste Katz Orange, der i den grad er en anbefaling værd, nåede jeg faktisk ikke at se mere til Berlin. Det må jeg gøre bedre næste gang, og Mads og jeg har længe snakket om en tur hertil med Nola, og udnytte de mange ubenyttede kilometer vi har på vores leasingaftale med bilen, ahem. Med alle de grønne områder i byen, tror jeg sagtens man kan gøre en børnevenlig tur ud af Berlin.

Nåh, men fordi vi går på ferie i dag, har vi med ganske fuldt overlæg ikke lagt planer for weekenden. Eller sådan næsten da. I aften skyder vi nemlig ferien igang med en middag med et hold venner på Madklubbens nye Roberta. Latinamerikansk i rare omgivelser. Og søndag skal jeg lave materiale til en kampagne, men vi gør en tur ud af det, og jeg tager både Mads og Nola med på arbejde. Ikke på vilkår om jeg skal gå glip af mere tid med dem ovenpå de sidste par dage. Jeg har savnet helt ud i fingerspidserne – sådan føles det i hvert fald. Resten af weekenden står derfor bare på ren hygge. Få pakket til sommerhusturen, der sætter ind mandag, spise god mad og finde en ny serie, at starte på. Overvejer lidt Netflix’ nye miniserie Unbelievable, som anmelderne roser. Nogle der har set den?

Nåh, ingen fredag uden weekendtips, så som altid har jeg samlet en håndfuld gode ideer sammen til jer.

  • Der er børne- og småbørnsmesse i Øksnehallen i weekenden, så venter du dig og vil gøre et godt kup, skulle du overveje at svinge forbi. Vi gjorde det samme, dengang jeg ventede Nola, og kunne købe både barnevogn, autostol og ammepude med gode rabatter.
  • Tage til 5 års fødselsdag på Bæst på søndag fra klokken 16, hvor de har inviteret en række stjernekokke fra nogle af de mest anmeldelserroste restauranter herhjemme til at lave pizzaer, der vil kunne købes for 50kr.
  • Tag din bedste veninde under armen og skyl weekendens komme med vin i den ene hånd og en malerpensel i den anden, når der er Mal & Vin i Absalon i aften klokken 17.
  • Se den omdiskuterede dokumentar “Meghan og Harry – vores afrikanske rejse”, der vises på TV2 søndag klokken 15:35 og ellers er tilgængelig på TV2 Play.

 

 

 

    Kommenter