Hverdagsliv

LØRDAGSLIV

26. oktober 2019

Efter en veloverstået første feriedag – det leger vi i hvert fald at det er, selvom det jo ret beset bare er weekend i dag, er jeg netop sunket ned i sofaens bløde helle. På skærmen nærmest mig er jeg klar til lidt lørdagsskriblerier, og på den store skærm bagved er Den Store Bagedyst netop skudt igang #lørdagstraditioner. Det perfekte program ovenpå en dag, der har været alt det, jeg end ikke vidste, at jeg havde håbet på.

Dagen startede helt uventet med, at vi alle sov til klokken 8. Det kan jeg ikke huske, hvornår sidst er sket. Nuvel, for Nolas vedkommende hang den sløve morgen nok sammen med at hun holdt en tidlig morgenfest i en times tid mellem 3 og 4, hvor hun ville alt andet end at sove. Og ovenpå fredagsmiddag med gode venner og cocktailmenu, var det tiltrængt for os alle, at dagen ikke startede allerede 6, som det ellers oftest er tilfældet. Til gengæld var morgenen jo også væk, inden vi fik set os om, fordi vi først for alvor kom ud af fjerene ved halv 9 tiden, og formiddagen forsvandt hurtigt med hyggeleg og en slentretur efter weekendforsyninger. Den sene morgen til tak, sov Nola kun en time til middagslur, men Mads og jeg fik udnyttet tiden godt, og kunne gå resten af eftermiddagen i møde med overskud. Jeg fandt langt om længe tid at få ryddet ud i min enorme samling af plakater og rammer, og har sat til salg på min instagram story (der er stadig en håndfuld ting til salg derhenne, hvis det kunne friste), vi fik taget nogle reoler ned fra Nolas værelse og jeg fik ryddet sporadisk op i kælderen. Og for pokker hvor det føles godt, når den slags hængepartier, kan streges fra listen.

Nu skal resten af aftenen bruges på at flade ud i sofaen, pleje den kradsen, jeg har i halsen, og måske lige kigge nærmere på det midseason sale, yndlings børnetøjs-biks Little green sky, kører i denne weekend (koden MS20 giver 20% rabat på alt tøj til og med søndag kl 23:59). Lørdag, du har været helt perfekt, og jeg glæder mig til at fortsætte de gode takter med en lige så rar søndag. Fingers crossed …

Hav en dejlig aften, fine I.

 

 

    Kommenter