Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

16. februar 2020

Åh hvilken uge det har været. Så gennemgribende rar at jeg slet ikke har lyst til, at den skal få en ende. Til trods for at vi ikke har haft vinterferie, er jeg alligevel lykkedes med at klemme nogle små rare afbræk ind, som virkelig har gjort godt. En hurtig frokost med en veninde her, og en morgenmadsdate med Mads der. Aftaler der har givet fornyet energi, og som har gjort, at hverdagen alligevel ikke har føltes helt så hverdagsaftig. Det kan jeg godt leve højt på i noget tid, og især som vi nærmer os enden på weekenden, og med hastige skridt bevæger os mod en ny uge.

Heldigvis er det ikke helt mandag endnu, og inden vi helt når så langt, vil jeg dog lige nyde den sidste slat weekend der er tilbage. Med et sløvt søndagssind ovenpå en aften med god vin og venner igår, og en intention om bare at nusse lidt rundt herhjemme, mens Nola sover lunt og godt i sin barnevogn, og Mads er afsted og træne. Roen er komplet. Eller lige med undtagelse af vaskemaskinen der står og snurrer – men det er også en følelse af ro den bringer med sig. Mon jeg er den eneste, der oplever det at være tilfredsstillende at ordne vasketøj? Det må I i øvrige ikke sige til Mads, at jeg har sagt, for så ryger mit skyts om at han altid skylder lidt på den front, fordi han aldrig tager del i tøjvasken, haha.

Inden jeg om lidt flytter mig ind på sofaen med det sidste af weekendens avis, vil jeg dog lige nå dagens blogskriv. Omgangen med små glimt fra ugen der (snart) gik. En bunke af rarheder.

 II Det her billede fra i mandags gør mig så glad. Varmen, lyset, og roen det emmer ad. Sådan et åndehul håber jeg også den kommende ude kommer til at byde på II

II Eftermiddagsudflugt til Il Buco med mine to. Og byens bedste fastelavnsbolle II

II Det nyindrettede hjørne af Nolas værelse. Med de fineste wall stickers fra That’s Mine fundet hos Coolshop i forbindelse med et samarbejdet (derfor reklame). Jeg elsker den stemning de har ført med sig, og Nola lader til at elske hendes nye venner på væggen mindst lige så meget II

II Højt humør og alt godt fra havet til gårsdagens middag på Oysters & Grill. Ej hvor jeg nyder, at vi igen er et sted i vores liv, hvor vi kan dyrke sådan nogle aftener ude lidt igen II

II Vi nåede forbi Kids in the City udstillingen på DAC igår. Og hvilken succes det var. For både forældre og barn der alle nød de nye rammer at boltre os på. Kæmpe anbefaling II

II Fredag eftermiddag så Nola og jeg vores snit til 10 minutter i solen med en dele-bolle. Uden at fryse på fingrene. Lige dér føltes det rigtig som forår, og jeg kan sket ikke vente til de milde dage med sol kommer i flæng II

II Resultatet af vores fotosession med dygtige og helt enormt søde Lisbeth tikkede ind i indbakken i denne uge, og jeg blev så rørt som jeg bladrede igennem billederne. Fordi Lisbeth er lykkedes med at finde et så fint, nærværende og ærligt udtryk og glimt i Nolas øjne. Sådan nogle øjeblikke som ellers er noget nær umulige at fange på på film, men som jeg nu har fotoalbummet fuld af takket være hende II

 • Reply
  Sofie
  16. februar 2020 at 20:11

  Det sidste billede 😍

  • Reply
   merimeri
   25. februar 2020 at 22:18

   I knoooow ❤️❤️❤️

Kommenter