Hverdagsliv

KALENDERKIG #14

17. februar 2020

Nåh hverdag, så ruller du igen. Og bliver du bare halvt så rar som du var i sidste uge, skal det nok gå alt sammen. Jeg vil i hvert fald gøre mit bedste. Og så i øvrigt på forhånd love mig selv, at jeg ikke bliver sur og tvær, hvis det ikke lykkes at indfri den ambition, for nogle hverdage er bare mere leverpostej og mindre glimmer end andre. Og sådan skal det nok også være for balancens skyld. Men hvor hverdagen måske ikke kommer til at byde på så meget swung i denne uge, gør den det til gengæld i weekenden, så om ikke andet kan jeg jo starte nedtællingen den til allerede nu.

Ugens kalenderkig kommer her ♥

UGE 8

MANDAG

Mads har desværre et tidligt møde i dag, så jeg står for både at aflevere og hente, hvilket gør, at dagen på kontoret bliver lidt  ekstra hårdt spændt for, fordi jeg ikke kan komme så tidligt afsted, som jeg ellers gerne ville, men så må der arbejdes ekstra i aften.

Når jeg har hentet Nola, sætter vi kurs mod Bryggen, hvor vi har en eftermiddagsaftale med søde Anne Sofie og endnu sødere Anker. Og fastelavnsboller, som nok er endnu sødere end os alle til sammen. Anne Sofie har bedyret at Andersen laver byens bedste gammeldags fastelavnsbolle, så dem snupper Nola og jeg med på vejen, og så glæder vi os ellers til at bedømme.

Om aftenen fortsætter jeg arbejdet hvor jeg slap det på kontoret, og så håber jeg ellers, at jeg får lidt tid med den lydbog, jeg lige nu er igang med.

TIRSDAG

Sætter jeg til gengæld kursen tidligt mod kontoret, for at komme hurtigt igang med dagens dont. Efter frokost arbejder jeg hjemmefra, da min lillebror kommer på besøg for at hygge med Nola. Jeg satser på vi kan lokke ham til at blive til aftensmad også, og ellers skal den sidste rest aften for mit vedkommende endnu engang gå med arbejde.

ONSDAG

Har jeg hele dagen på kontoret, og slutter arbejdsdagen med min månedlige massagetid. Den glæder jeg mig allerede til! Aftenen vil jeg se om jeg ikke kan holde helt computerfri, og istedet bare hygge med Mads, og formentlig det nyeste afsnit af Kender Du Typen, som vi altid er godt underholdt af.

TORSDAG

Er det Mads, der henter, så jeg kan endnu engang arbejde igennem på kontoret, inden jeg tilslutter mig mit hold derhjemme. Mads skal i Parken og se fodbold, så jeg er alene hjemme med Nola, og sætter min lid til en tidlig potning, så jeg kan slå mig ned med computeren i sofaen og indhente lidt arbejde til bloggen. Jeg har deadline på mit sidste push på mit samarbejde med Djøf, så det skal sendes afsted.

FREDAG

Og så blev det allerede fredag. Sådan plejer det i hvert fald at føles. Vi har et herligt fredagsprogram foran os, for efter endt arbejdsdag sætter vi nemlig kursen mod Sydsjælland, hvor vi skal fejre min lillebrors 28 års fødselsdag sammen med resten af familien. Vi bliver hos mine forældre og sover til lørdag.

LØRDAG

I dag skal Nola nemlig passes af mormor og morfar, mens Mads og jeg finder vores vej til Tisvilde, hvor vi har en længe ventet overnatning på Helenekilde Badehotel. Glæder mig så meget til et uforstyrret døgn på det historiske hotel, og til en hel nat i en seng hvor Nola ikke ligger på tværs.

SØNDAG

Glæder jeg mig til at vågne op med kig til havet og udsigt til en overdådig morgenbuffet. Og til at kunne læse aviser i sengen og i øvrigt ikke skulle nå noget før klokken 11, hvor vi skal tjekke ud. Hvilket er en vild luksus for os, der sjældent er i sengen til længere end 7. Når vi ikke kan klemme mere ud af hotelhyggen, er det tid at sætte kursen retur mod Sydsjælland, hvor Nola skal hentes hjem fra mormor og morfar, og vi vil bruge resten af søndagen på at hygge om hende.

    Kommenter