I garderoben

STATUS PÅ GARDEROBEUDFORDRING: UGE 4

19. februar 2020

 

Endnu en uge af min garderobeudfordring er gået, og jeg har nu lagt uge 4 bag mig. Jeg har stadig ikke ramt muren, men jeg kan godt mærke, at jeg kommer tættere på. Jeg føler efterhånden, at der ikke hænger mange bøjler med tøj, som ikke allerede har været i brug, tilbage, og det bliver sværere og sværere at finde outfit, som jeg føler mig sådan rigtig godt tilpas i. Jeg har stadig nogle sommertoppe, et par nederdele og nogle shorts hængende tilbage, og så hænger tre af mine mønstrede Ganni kjoler også tilbage, hvilket faktisk overrasker mig lidt. Eller altså, jeg vidste jo godt, at de ikke har været i brug længe, men det overrasker mig, at jeg heller ikke har lyst til at tage dem på, selv her i slutspurten af min garderobeudfordring. De føles bare helt forkerte i forhold til tidens trend, og de mørke farver, som de to af dem er i, tiltaler mig ikke. Hvilket selvfølgelig er gode erkendelser, og netop en af de lektier, jeg gerne ville have ud af min garderobeudfordring, men det føles ærligt talt også lidt irriterende at have pæne og bestemt brugbare kjoler hængende blot for ikke at have lyst til at have dem på.

Der er stadig halvanden uge igen af min udfordring, og de skal klart have en chance, og så må jeg tage endeligt stilling til deres efterliv derefter. Om de skal få lov at blive hængende eller om det er tid at sende dem videre.

Hvis vi kigger på den fjerde uge af garderobeudfordringen i tal, så lykkedes det mig at få vendt otte bøjler, og således er jeg oppe på 35 vendte bøjler. Det svarer til, at 52% af mit tøj nu har været i brug. Hvilket altså overrasker mig lidt, for når jeg som sagt kigger på mit tøj om morgenen, føler jeg næsten ikke, at der hænger nogle bagudvendte bøjler tilbage. Det må være den lurende tøjkrise der taler der, for ifølge de nøgne tal, skal der stadig hænge 32 ubrugte bøjler tilbage. Lige nu hænger alle bøjlerne blandet sammen, men tror jeg vil samle de ubrugte bøjler, fordi det måske giver et nemmere overblik over, hvad der reelt hænger tilbage.

Udover udfordringen med førnævnte Ganni kjoler, bød uge 4 også på erkendelsen af, at to par bukser skal videre. Et par skal sættes til salg, fordi pasformen ikke føles god til mig, og et andet par skal på loftet, og kommer ned igen, når jeg på et tidspunkt igen forhåbentlig er gravid. De er lige præcis så meget for løse, at jeg hver gang jeg har dem på, føler mig forkert i dem. Så nu er det slut med, at de skal hænge i skabet og forstyrre øjet. Den progression føles god. Lad os se om jeg kan sige det samme om den generelle udvikling i uge 5, når jeg vender tilbage med en ny status i næste uge …

 • Reply
  VenterPaaVinBlog
  19. februar 2020 at 11:25

  Det er altså sejt gået – synes du er så god til at mixe nuancer på en måde der ser stilfuld og tilfældig ud på samme tid; det tænker jeg altid <3

  • Reply
   merimeri
   25. februar 2020 at 22:22

   Åh hvor er det sødt af dig at skrive kære du. Tak ❤️

 • Reply
  Amalie
  20. februar 2020 at 21:41

  Virkelig spændende at følge med i, tak for det! Det er især brugbart lige at se de små billeder af dine outfits, da jeg altid synes, du er så god til at kombinere tøj 😊 knus

  • Reply
   merimeri
   25. februar 2020 at 22:18

   Så dejlig en ros Amalie, tak!

 • Reply
  Ida
  24. februar 2020 at 10:43

  Sjovt – jeg har det på samme måde med mit Ganni-tøj – jeg får det ikke brugt. Så jeg skal nok bare stoppe med at købe det…

  • Reply
   merimeri
   25. februar 2020 at 22:11

   Hahaha det lugter måske lidt derhen ad 😉 Jeg synes altid jeg er ret god til at få brugt mit nye Ganni meget i starten, men over tid er det sjældent dem, der ender med at være langvarige favoritter. Min lommefilosofi er, at det er fordi tøjet derfra ofte er mere trend end klassisk?! 🤷🏼‍♀️

Kommenter