I garderoben

GARDEROBEREGNSKAB: OKTOBER SHOPPING

7. november 2017

oktober-shopperegnskab

II 1 TERNET FRAKKE CUSTOMMADE II 2 PRINTET NEDERDEL STELLA NOVA II 3 SCRUNCHIE GANNI II 4 SPIDSE RUSKINDSSTØVLER APAIR II 5 STRIBET BLUSE MADS NØRGAARD II 6 PRIKKEDE STRØMPER GANNI II

Så er det blevet tid igen. Tid til at gøre status over shopperegnskabet i den forgangne måned. Og som I efterhånden har hørt mig snakke en del gange om i løbet af den seneste tid, så har jeg været forfærdelig shoppelysten på det seneste. Dét humør i en måned hvor mange butikker lokkede med mid season sale, har været en farlig cocktail, og jeg er således endt ud med et shopperegnskab, der indtil videre tegner sig for årets dyreste måned. 4537kr. Det er nemlig hvad mine 7 køb i oktober, er løbet op i. Til sammenligning shoppede jeg for 3065kr i juni, årets næstdyreste måned, så det er lidt af et spring. Til gengæld er det hovedsageligt klassiske køb, jeg har gjort mig i oktober, så størstedelen skulle gerne blive brugt flittigt længe, længe endnu. Tre af tingene er allerede godt igang med at blive nye favoritter; den leopardprintede nederdel fra Stella Nova, den klassiske stribede bluse fra Mads Nørgaard og de prikkede sokker fra Ganni. Scrunchien har krævet lidt tilløb, men den er også indviet nu, og man kan altså ikke andet end at blive glad af at have sådan en blomstersag i håret.

Til gengæld er jeg stadig i tænkeposition på månedens suverænt dyreste køb, den ternede uldfrakke fra Custommade. Har haft et godt øje til den i noget tid, og da Boozt så lokkede med 25% rabat slog jeg altså til. Desværre er jakken ikke foret, og jeg synes derfor det er lidt skørt at betale knap 2000kr for en jakke, som formentlig kun ville kunne bruges få uger endnu, inden den må vige for vinterfrakken. Den ender derfor nok med at ryge retur, så der er da håb endnu for at oktoberregnskabet bliver justeret lidt ned. 

De spidse ruskindsstøvler fra Apair har jeg også været i syv sind over. De er sindsygt flotte på, og de er præcis, som jeg har forestillet mig, af det par sorte støvler med hæl, som jeg har sukket efter længe, skal tage sig ud. De er bare også ret spidse, og jeg kan ikke helt beslutte mig for, om jeg er blevet for comfy til at gå i så spidse sko. Jeg bruger derfor de næste par dage på at trisse lidt rundt i dem derhjemme, for at mærke efter, om de giver sig lidt, og ellers må de også retur. 

 • Reply
  kathrine
  7. november 2017 at 11:13

  Den stribe trøje er jeg vildt fan af, den er fandme fin! <3

  Hav en helt fantastisk tirsdag!
  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  • Reply
   merimeri
   9. november 2017 at 9:25

   Og den er dælme rar at have på 😉 Længe leve gode basiskøb!
   Hav en skøn torsdag søde Kathrine. Klem til dig

 • Reply
  Chau
  12. november 2017 at 18:28

  Hvor er det sjovt. Jeg har selv den sort hvide nørgaard bluse og den samme du har i grøn. Jeg købte mine for 2 år siden og begge er lækre. Jeg bruger bare mest mine som nat t-shirt 😉 jeg er kuldeskær så sover helst med lange ærmer.
  Jeg var så heldig at finde mine på søfartsmuseum til halv pris. De er stadig i fin form trods mange vask.

  • Reply
   merimeri
   13. november 2017 at 20:38

   Du er fashionabelt klædt om natten 😉 Men lækkert du fandt dem til en god pris – og endnu mere at de holder så godt trods vask. Jeg har også en af de klassiske bluse fra Nørgaard på strøget som vel efterhånden er 15 år gammel, og den har også overlevet indtil videre, hvilket jeg altså synes er ret imponerende.

Kommenter