Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

6. november 2017

Godmorgen venner, glædelig mandag! Selvom jeg igår havde håbet lidt på det, så lykkedes det mig desværre ikke at forlænge weekenden, og en ny uge er derfor allerede godt igang. I virkeligheden er det ok. Jeg har nemlig en mandag af de rigtig rare foran mig. Er lige kommet hjem fra træning, der er skruet op for Spotify’s Monday Motivation playliste, og jeg har tid at få samlet sidste uges favoritglimt sammen i indlægget her inden arbejdet kalder. I eftermiddag har jeg tid hos frisøren. Og jeg trænger! Tror ikke jeg er blevet klippet siden i foråret, og selvom jeg ikke regner med, at der skal ske det helt vilde, glæder jeg mig alligevel til at få frisket lokkerne op. Bagefter har jeg inviteret Mads på mandagsburgerdate på Sliders, hvor vi skal prøve deres helt nye steak bearnaise burger. Med sådan et program kan mandagen ikke gå helt galt. Sidste uge var også rar, og det vidner den håndfuld billedglimt jeg har samlet nedenfor vist ret godt om. 

img_5181II Sidste uge kom Mads hjem med den fineste mandagsoverraskelse. En mega sej t-shirt fra Pechugatees. Et mærke der er nyt for mig, men som jeg helt klart skal tjekke noget mere ud, for de laver altså de vildeste tees og til rigtig gode priser II

vsco-photo-1II Nok den pæneste mad jeg fik i sidste uge. Og så var den ovenikøbet hjemmegjort. Endnu en afart af en mexibowl, som er en virkelig god måde at få ryddet ud i køleskabet på II

img_5255II Vi har langt om længe fået vores nye IKEA lampe op at hænge på vores kontor/garderobe/roderum – og se lige en fin stemning, den giver II

img_5219II Fredag morgen mødte vi ind til det her syn på kontoret – nissemor og julefar klar til at dele julegaver ud. Selvfølgelig måtte det foreviges, for man kan da ikke undgå at blive i højt humør af sådan et herligt syn! II

img_5237II En helt, helt perfekt lørdag morgen i sengen. Croissanter er egentlig en relativt ny kærlighed for mig. Har tidligere tænkt det ikke var snasket nok (manglen på remonce, I ved), men det seneste års tid er der altså sket et eller andet, og nu bevæger mine syndige weekendlængsler sig primært i retningen af croissanter, og gerne dem fra Emmery’s, som altså er de bedste af slagsen II

img_5217

II Vigtigt budskab på badeværelset! If you feel good, you look good, og det prøver jeg lige at minde mig selv om, inden jeg går ud af døren. Tavlen er fra Design Letters her, og de tilhørende bogstaver kan findes her II

vsco-photo-2II Tirsdagsaftale med min veninde Charlotte. Vi fik indviet den nyåbnede poke bar Olioli på Gl. Kongevej, og det var en succes. Sindsygt lækkert. Især deres bowle med tun. Og jeg glæder mig allerede til jeg skal tilbage II

img_5215II En af oktobers pæne garderobeinvesteringer. Frakken er fra Custommade, og den er lige som jeg havde forestillet mig, at den ternede frakke, som jeg har ledt efter længe nu, skulle tage sig ud. Selvom den er i uld, er den desværre ikke foret, og jeg er derfor bange for, at den bliver for kold om ganske få uger. Øv II

 • Reply
  Stine
  8. november 2017 at 10:05

  Ej, hvor ser det godt ud med lampen –
  har I skiftet ledning osv ud fra sort til hvid? Det gør i hvert fald hele forskellen, at ledningen ikke er sort 🙂 Lidt off-topic og så alligevel ikke: hvor bliver du klippet henne, og kan du anbefale det? Synes dit hår ser SÅ lækkert ud på Insta!

  • Reply
   merimeri
   9. november 2017 at 9:39

   Vi er også ret tilfredse med resultatet – og ja, vi endte med at skifte den sorte ledning og lampefatning ud med en hvid for at lette udtrykket – og også for at undgå at have en sort ledning kørende tværs over hele loftet 😉
   Jeg prøvede faktisk en helt ny frisør i mandags – Trine Wiborg hos Kimoli på Vesterbrogade – og jeg kommer helt sikkert tilbage igen. Trine var virkelig god til at forstå, hvor jeg ville hen med mit hår, jeg fik en masse gode råd med på vejen (uden det blev for meget), og så er jeg bare helt vildt tilfreds med resultatet! Knus

Kommenter