I garderoben

GARDEROBEREGNSKAB: FEBRUAR SHOPPING

3. marts 2022
II 1 SUI AVA HÅRKLEMME II 2 ZARA MOM JEANS II 3 MP DENMARK STRØMPER II 4 BECKSO¨NDERGAARD STRØMPER II

Som jeg skrev om i mine planer for februar, så håbede jeg på mådehold, når det kom til nyt til garderoben. Og det er faktisk lykkedes. Fire nye ting er flyttet ind i garderobeskabet den forgangne måned til den nette sum af 297 kroner. For det beløb har jeg gjort mig et udsalgskup i form af nye jeans til bare 59 kroner, en hårklemme til 100kr og to par nye strømper til henholdsvis 59kr og 79kr. Meget apropos mit store strømpeforbrug, som jeg skrev om i mit indlæg igår. Det blomstrede par er fx allerede slidt i stykker.

Nu skal jeg nødigt pynte mig med lånte fjer, og garderobemådeholdet er primært sikret, fordi den taske fra Arket, som jeg ellers havde klikket hjem i begyndelsen af februar, efter en god portion tænketid er blevet sendt retur. Den føltes alligevel ikke helt rigtig, og de 1260 kroner, jeg havde brugt på den, blev derfor i sidste ende sparet. I stedet vil jeg gerne spare op til denne smukke sag fra Acne, som Arket tasken har tydelige referencer til.

Og hvad med jer, mon I har gjort jer nogle gode garderobekøb i februar?

 • Reply
  Michaela
  3. marts 2022 at 10:43

  Jeg kan godt forstå, at du hellere vil spare op til tasken fra Acne😊 Den er så fin.

  • Reply
   Line Schjelde
   4. marts 2022 at 11:24

   Ja ikke? Et klassisk eksempel på, at af og til er det bedre at vente på den helt rigtige model, fremfor at gå med et billigere alternativ!

 • Reply
  Nana
  8. marts 2022 at 9:58

  Selvom du går så meget, virker det helt vildt i mit hoved, at dine strømper går i stykker på en måned. Særligt strømper med den pris per styk 🙂 Har du overvejet nogle fra et andet mærke? Jeg synes ikke det taler vildt godt for kvaliteten af dem fra fx Becksöndergaard (som jeg i øvrigt har samme erfaring med, trods jeg slet ikke går så meget som dig :))

Kommenter