Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

22. marts 2022
II Uventet magi over chartertilværelsen på Gran Canaria. En ferieform der tog mig med storm, og som jeg ikke har det mindste imod at overgive mig til, mens børnene er små II

Nåh men så gik der knap tre uger uden lyd herinde, og i mellemtiden har vi været afsted på ferie, jeg er startet på arbejde og Evi i vuggestue. Og tiden er ganske simpelt løbet fra mig, selvom jeg savner stunderne med bloggen. Hvordan og hvorledes jeg skal finde tiden til dem, i det omfang jeg gerne vil, er jeg ikke helt sikker på, så måske denne lange pause imellem indlæggene ikke bliver en enlig svale.
For mens det har været nemt at vende tilbage til hverdagen med fuldtidsarbejde i den forstand, at det føles trygt og velkendt, så finder jeg det svært at vende tilbage til den lidt fastlåste struktur for dagen. De mange stillesiddende timer foran skærmen, og følelsen af ikke helt at række, alle de steder jeg gerne vil give af mig selv. Som mor, medarbejder, selvstændig, kæreste og veninde. Og også som et menneske der er noget for mig selv og ikke kun for alle de andre. Timerne er ganske simpelt for få til alt det, jeg gerne vil. For selvom man også giver enormt meget af sig selv, mens man er på barsel, er det samtidig også forbundet med en stor frihed til at indrette sin dag som man (og baby) lyster, og den frihed trives jeg godt med. Og savner således på den anden side, når hverdagen pludselig er vendt på hovedet.

Heldigvis er jeg heldig at have enorm fleksibilitet i mit arbejde, og således kan jeg her til morgen udnytte, at vi har været tilpas tidligt ude af fjerene til, at jeg allerede har fået lidt arbejde for hånden, og derfor nu udnytter en halv time til bloggen, inden dagens første møde starter.

Og hvad er bedre end et digitalt postkort tilbage ferieminder og rare barselsdage.

II Om jeg savner dagene med bare tæer og løse sommerkjoler? Helt enormt! Kjolen er denne fra H&M, som jeg mere eller mindre endte med at flytte ind i på ferien II
II Den langsomme ferieform var også god for denne badenymfe der kunne bruge hele dage i børnepoolen. Enten optaget af leg med hende og fætters Paw Patrol figurer eller på at ‘solslappe’ som her. Lille levemenneske !!
II Vi boede i en tre-værelses lejlighed på Radisson Blu i Arguineguín, der havde denne udsigt fra den store terrasse. Der var ikke en finger at sætte på hotellet, der havde et væld af herlighedsværdi for både børn og voksne. Her gider jeg godt tilbage til en dag! II
II Den her lille fidus rundede sine 11 måneder, mens vi var på ferie (og ja, endnu en barselsdagbog er i støbeskeen), og hun bliver vitterligt sjovere for hver dag, der går. Hun elsker at underholde, og det bedste hun ved, er hvis hun kan få sit publikum til at grine II
II Jeg havde været så spændt på, hvordan det skulle gå med flyveturen, men alle mine bekymringer blev gjort til skamme på både ud- og hjemrejse. De her to var pragteksemplarer af et par rejsekammerater, og jeg fik i den grad blod på tanden i forhold til flere eventyr ude i verden med dem under armen II
II Hele min verden ♥ II
II Hjemme igen lige i tide til at nyde godt af det sidste af stenbiderrogn sæsonen. For evigt en yndlings, og at blive serveret med Mads’ hollandaise gør dem bestemt ikke dårligere II
II Fem minutters uforstyrret voksentid sådan her er godt givet ud for mit velvære, og noget jeg – prøver – at værne om hver dag II

    Kommenter