Hverdagsliv

Tuesday

12. februar 2013

Custommade jacket / Acne scarf / Acne dress / Gardenia boots / Rings from Ysl, Maria Black, Jane Kønig, Line & Jo

Min tirsdag er blevet brugt på morgentræning, besøg hos kærestens mormor og nu er jeg tilbage i sofaen under min varme dyne. Shit det har været koldt idag! Jeg skal jo skrive bachelor det her forår, så jeg har ikke så mange timer på studiet, hvorfor jeg også har nogle flere “fridage” end hvad jeg har været vant til. Det der selvstudie og selvdisciplin, det er altså ikke rigtig noget jeg plejer at gøre mig så godt i, men jeg ved også at jo før jeg kommer igang med at skrive, jo rarere et forår får jeg. Har I nogle gode studieteknikker og fif til at holde motivationen og selvdisciplinen oppe? I så fald, del dem endelig her. Jeg er sikkert ikke den eneste som går nogle måneder i møde med større opgaveprojekter!


 • Reply
  Anonym
  12. februar 2013 at 17:17

  Årh kender alt for godt det med dårlig selvdisciplin samt overspringshandlinger. Men ja, bare tænk på at jo før du kommer igang jo bedre kan du nyde når du tager nogle timer fri 😉
  Ellers lav nogle mål og små præmier til dig selv, såsom når jeg har skrevet x antal sider må jeg købe en ting fra min ønskeliste 😉
  Go skrivning. 🙂

  – Cecilie

 • Reply
  Line S.
  12. februar 2013 at 19:30

  Det med selv-præmieringen lyder lige som et koncept efter min smag 😉
  Tak for tippene Cecilie!

 • Reply
  Anonym
  12. februar 2013 at 20:38

  Jeg skrev bachelor sidste år og skrev alene, hvilket gjorde at jeg i den grad havde en opgave ifht. Min selvdesciplin. Det som hjalp mig var at lave en læseplan og skrive plan til punkt og prikke – altså for hver eneste dag gennem hele foråret – det er vigtigt den er realistisk, så skrev også mine fridage ind, hvilket virkelig hjalp mig og samtidig gav mig en hverdag, fordi jeg havde et formål og mål med hver dag (;

 • Reply
  Katrine Guldbæk
  12. februar 2013 at 20:56

  Hvor ser du fantastisk ud, Line :-). Jeg er vild med læderjakken, super fede deltajer den har.

 • Reply
  Ida / Fashionlab
  12. februar 2013 at 21:49

  Jeg ville altså at elske alle dine ringe!! 🙂

  Morgentræning har også været en del af min tirsdag, men desværre var træningen efterfulgt at et møde, en forelæsning og her til aften opgaver og strygetøj!

 • Reply
  Colombe de la paix
  12. februar 2013 at 23:17

  Jeg skal også skrive bachelor her i foråret. Skal dog skrive sammen med en anden så det bliver nok lidt lettere at komme i gang og overholde aftaler. Men ellers så lav en tidsplan og lav nogle deadlines for dig selv. Du kan også få dig en "homie" som du mødes med til sparring osv. Er ofte lettere at få lavet noget hvis man sidder på sin skole og der er nogle der kan hjælpe en videre. Held og lykke med det! 🙂

 • Reply
  rainycloudsinthesky
  13. februar 2013 at 9:08

  Jeg skrev bacheloropgave i efteråret og skrev også alene. Jeg aftalte med en studieveninde at tage på læsesal (hvor man ikke måtte snakke), så holdte vi pauser sammen, hvor vi kunne spise og snakke. Det fungerede fint for mig, da det gav mig meget motivation bare at komme ud af huset og tage på "arbejde" og så kan man holde helt fri, når man kommer hjem. Den eneste store overspringshandling var at starte mig egen blog op!!!

  Kig endelig forbi: rainycloudsinthesky.blogspot.com

 • Reply
  Mette
  13. februar 2013 at 10:35

  Du ser super godt ud Line. All black med mange fine detaljer 🙂

  jeg husker godt min bachelortid. Jeg blev virkelig en natteravn. sov længe og startede først på opgaven om aftenen og skrev så i løbet af natten. Ikke den bedste rytme 😉

 • Reply
  Jadore blog
  13. februar 2013 at 15:58

  Lækkert outfit 🙂

 • Reply
  Line S.
  13. februar 2013 at 22:22

  Tak 🙂

 • Reply
  Line S.
  13. februar 2013 at 22:23

  Hvor er du sød Mette, tak!
  Jeg er det ultimative a-menneske, som bliver tvær hvis jeg ikke får mine 8 timer, så det med at blive natteravn det bliver nok ikke lige mig. Men det kan selvfølgelig blive nødvendigt hvis jeg ikke kommer igang i god nok tid 😉

 • Reply
  Line S.
  13. februar 2013 at 22:25

  Det lyder også som en rigtig god løsning. Tænker især at det med læsesalen kunne være godt for mig, så jeg blev tvunget væk fra alle de fristende overspringshandlinger derhjemme!

  Det er en meget fin og hyggelig blog du har 🙂

 • Reply
  Line S.
  13. februar 2013 at 22:26

  Rigtig gode råd, som helt sikkert vil blive taget til efterretning!
  God BA-skrivning til dig også 🙂

 • Reply
  Line S.
  13. februar 2013 at 22:29

  Årh det lyder som en lang tirsdag! Håber der har været plads til lidt mere fornøjelse idag 😉

 • Reply
  Line S.
  13. februar 2013 at 22:32

  Tak, tak og tusind tak søde Katrine! Læderjakken er også en gammel favorit, som jeg hver vinter længes efter at kunne få på igen.

 • Reply
  Line S.
  13. februar 2013 at 22:33

  Gooood plan med detaljeret arbejdsplan, dét tror jeg afgjort også at jeg vil gøre brug af! Tænker også det vil være motiverende at man dag for dag kan se at man kommer nærmere målet?

Kommenter