Hverdagsliv

Denimskirt: Stylingforslag

19. februar 2013

Som lovet igår; stylingforslag til denimnederdelen. Efter jeres kommentarer igår, er jeg blevet mere og mere overbevist om at det er nederdelen fra Monki jeg vil gå efter. Skal ind til byen om lidt for at købe det sidste af fødselsdagsgaven til min kæreste, så tænker lige at kigge forbi Monki!
Nåh, men stylingen altså .. På denne tid af året ville jeg style den med strømpebukser, et par flade støvler, en strik i et causal fit, toppe den med et lækkert tørklæde og så selvfølgelig tilsat et ton af sølvsmykker. Simpelt og klassisk, og et outfit som kan gå til de fleste anledninger. Til sommer derimod ville jeg style den med bare ven (forhåbentlig!), en badedragt brugt som top, eller alternativt en tank med bryderryg. Dertil en stor hat, for at skygge mod den enorme mængde af sol, som vi naturligvis får, og sidst men ikke mindst et par flade sandaler eller espadriller. Gerne i leopard, tak! Nåede aldrig at få fingrene i de leopardmønstrede sandaler fra Topshop som jeg har vist tidligere, men de spøger stadig, så jeg skal helt klart have fundet noget lignende.
Hvordan ville I style denimskirtet?
 • Reply
  Ida / Fashionlab
  19. februar 2013 at 15:25

  Jaaa – Hvor har jeg glæder mig til det her indlæg!! 🙂 Og jeg ELSKER din styling Line! Især sommerlooket! Og råb endelig højt hvis du finder nogle Leo sandaler, for jeg er også en af dem der ikke fik dem købt!

  Jeg har været lidt i tvivl om hvorvidt jeg ville få brugt en denimnederdel på andre tidspunkter end om sommeren med solbrune ben, men jeg kunne bestemt godt finde på at iføre mig ovenstående med strik og strømpebukser! Og så tror jeg faktisk også godt den kunne fungere med en lys silkeskorte eller en sweatshirt?

  Okay – Vi har i fællesskab overbevist mig om at skaterskirt og denimlederdel skal ind i garderoben! Og det kan KUN gå for langsomt :)(Og måske man skulle tage en Zoe Karssen sweatshirt med når man er i gang?)

 • Reply
  Anonym
  19. februar 2013 at 19:53

  Mine bud:)
  http://www.polyvore.com/cgi/set?id=72930163

  //Maja

 • Reply
  Trine Lykke
  19. februar 2013 at 20:48

  Ærgerligt du ikke fik fat i sandalerne, men mon ikke der kommer nogen lignende i løbet af foråret?!

  Kan rigtig godt lide din styling, og synes det er dejligt du både overvejer hvordan det skulle bruges nu, men også til sommer. Er spændt på om du fandt den i Monki, og om den levede op til forventningerne…

 • Reply
  Line S.
  21. februar 2013 at 11:48

  Tak Mary! 🙂

 • Reply
  Line S.
  21. februar 2013 at 11:49

  Super cool styling Maja. Især det sidste er lige mig. Dejligt med inspiration 🙂

 • Reply
  Line S.
  21. februar 2013 at 11:53

  Dét håber jeg i hvert fald. Kan ikke helt få dem ud af tankerne!
  Nederdelen kom med hjem forleden, men den er stadig lige på overvejelsesstadiet. Vasken er ikke helt så forvasket som håbet på, men jeg tænker at et par vaske ville kunne gøre noget ved det problem 😉

 • Reply
  Line S.
  21. februar 2013 at 14:52

  Jeg lover at råbe højt søde Ida – foreløbig har min jagt dog været rimelig forgæves 🙁

  Tror den ville være super cool med både lys skjorte og sweatshirt. GODE stylingforslag!!
  Årh ja, Zoe Karssen laver virkelig nogle lækre sweatshirts, men prisen er også bare derefter.

 • Reply
  Trine Lykke
  22. februar 2013 at 11:18

  Det er altid svært med cowboystof, det ændre sig jo hele tiden. Men går ud fra den ikke ser så slidt ud som du kunne tænke dig? – Tror det kommer rimelig hurtigt, det er i hvert fald min erfaring med billige udgaver af denim, de mister hurtigt lidt farve.

 • Reply
  Line S.
  24. februar 2013 at 14:43

  Du er tilgivet 😉

Kommenter